6.6 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSpecialCarrefour vrea să deschidă trei hipermarketuri şi 20 de supermarketuri anul viitor

Carrefour vrea să deschidă trei hipermarketuri şi 20 de supermarketuri anul viitor

Grupul Carrefour intenţionează să se extindă anul viitor cu trei hipermarketuri şi 20 de supermarketuri, după ce în acest an a deschis un singur hipermarket, la Drobeta Turnu Severin, şi şapte supermarketuri, dintre care şase în Bucureşti, potrivit Mediafax.

“Dintre cele trei hipermarketuri care urmează să fie inaugurate anul viitor, două vor fi, cel mai probabil, în Bucureşti”, au afirmat surse din piaţa de retail.

Potrivit unui anunţ al companiei din luna octombrie, Carrefour România va împrumuta suma de 60 de milioane de euro de la Carrefour Nederland BV, înregistrată în Olanda.

Vânzările Carrefour în România au coborât cu 2,8% în trimestrul al treilea, la 270 de milioane de euro, declinul fiind limitat de aportul pozitiv al extinderii reţelei de magazine, în timp ce la nouă luni grupul francez a înregistrat un declin uşor, de 0,7%, la 804 milioane de euro.

Carrefour deţine în România 23 de hipermarketuri şi 29 de supermarketuri.

Prezent în 32 de ţări, grupul francez are o reţea de peste 15.500 de magazine şi 475.000 de angajaţi.

Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Până la Silicon Valley, se surpă Dorobanțiul și avem Valea Silicoanelo aici la noi

Ilustrație: Marian Avramescu Până când o să ne ducă președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, călare pe porcul care zboară, spre Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă