12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialCarmen Iohannis, vizită surpriză la București. De cine a fost însoțită

Carmen Iohannis, vizită surpriză la București. De cine a fost însoțită

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, și elevii ei de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu au făcut, joi, o excursie la București, unde au vizitat Palatul Parlamentului, dar și Muzeul Cotroceni, informează Mediafax

Joi, activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita soției nefiind anunțată oficial.

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu și este dirigintă la clasa a IX-a. Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor și că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

“Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti”, spunea ea.

Citește și: Decizie dificilă pentru Carmen Iohannis

O lună mai târziu, în 26 februarie, Carmen Iohannis declara, la Berlin, unde l-a însoțit pe președinte în vizita oficială, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă, dar că i-ar plăcea să se implice în educaţie şi în susţinerea tinerelor talente.

Totodată, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta de la Sibiu la București.

“Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm”, a afirmat ea, adăugând că doreşte să predea în continuare, “măcar cu jumătate de normă”.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă