3.6 C
București
joi, 22 februarie 2024
AcasăSpecialCarmen Iohannis: Intenţionez să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii...

Carmen Iohannis: Intenţionez să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, spune că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor, precizând că intenţionează să păstreze câteva ore la colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

Carmen Iohannis a fost întrebată, într-un interviu acordat televiziunii publice, dacă va mai preda în Sibiu sau se va muta în Bucureşti.

"Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul «Gheorghe Lazăr» din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani", a spus soţia preşedintelui.

"Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", a continuat ea.

Carmen Iohannis a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor.

În urmă cu două săptămâni, reprezentanți ai ISJ Sibiu menţionau că soţia preşedintelui va preda limba engleză la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu cel puţin până la sfârșitul primului semestru, arătând că aceasta va avea apoi la dispoziție trei variante: să continue la Sibiu, să se transfere la Bucureşti sau să intre în concediu fără plată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Județean (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat atunci corespondentului MEDIAFAX că soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a anunţat că va preda la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unde este profesor de engleză, cel puţin până la sfârșitul primului semestru.

Cele mai citite

Alegerile lu’ Nichipercea – Puterea.ro

În 1999, în vizita sa în România, Papa Ioan Paul al II-lea a rostit o frază memorabilă: “În scrieri vechi țara voastră e...

FSB acuză British Council de spionaj pentru Ucraina

Serviciile de securitate ruse (FSB) au acuzat miercuri British Council, agenţia britanică pentru educaţie şi cultură, de colectarea de informaţii militare de la refugiaţii...

Bursa a atins un nou maxim istoric miercuri

BET, indicele de referinţă al Bursei de Valori Bucureşti, s-a apreciat miercuri, 21 februarie cu 1,1% la 15.888,48 puncte, un nou maxim istoric, deci...
Ultima oră
Pe aceeași temă