19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCarlos: "Este cel mai bun moment al carierei mele!"

Carlos: „Este cel mai bun moment al carierei mele!”

Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat pentru publicatia Mais Futebol, ca pentru el calificarea Stelei in semifinalele Cupei UEFA reprezinta cel mai bun moment al carierei, deoarece fiecare jucator isi doreste sa obtina o astfel de performanta. „Este foarte frumos, este o sarbatoare enorma. Toata lumea a fost pe strazi, deoarece Steaua are cinci milioane de suporteri. In Portugalia nu aveti nici cea mai mica idee de euforia de aici”, a spus Carlos.
Portarul portughez a afirmat ca a jucat cu un deget fracturat. „A fost un joc nervos si in principal ultimele 10-15 minute, cand ei au fost peste noi, ne-au sufocat. Am reusit sa controlam jocul, dar ne-am temut putin. Din fericire, totul a fost bine. Am reusit sa nu primesc gol, dar am jucat cu un deget fracturat 25 de minute. S-a intamplat la o faza, in urma unui duel cu un adversar. La inceput, nu am simtit nimic, dar mi-am dat seama ca era ceva rau, deoarece degetul era moale. Cand am vrut sa-l misc, am simtit o pocnitura. Pana la urma am pus degetul la loc”, a spus Carlos.
In meciul cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA, Carlos se va intalni cu fostul sau coechipier de la Boavista Fabio Rochemback. „Este cel mai bun moment al carierei mele de pana acum, pentru ca este ceva ce fiecare jucator isi doreste, sa fie in semifinalele Cupei UEFA. Am ajuns sa fiu aici si este foarte bine”, a mai spus Carlos.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă