26 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăSpecialCareul de asi

Careul de asi

» Patru jucatori din Galati au castigat Marele Premiu la Loto 6 din 49, incasand in total 10,56 milioane euro, ultimii doi impartindu-si premiul de duminica, de 5 milioane euro.

» Primul lucru cumparat de unul din cei patru castigatori ai Marelui Premiu a fost o bicicleta.

 

Numarul galatenilor care au castigat Marele Premiu la tragerile Loto 6 din 49 a ajuns la patru, dupa ce, duminica, doi galateni si-au impartit premiul de 5 milioane de euro. Pana la inchiderea editiei, cei doi nu se prezentasera la sucursala din Galati a Loteriei Romane, dar se stia deja ca biletele fusesera jucate la doua agentii din cartierele muncitoresti ale Galatiului, la Agentia 17-010 de la parterul unui bloc din Piata Energiei si la Agentia 17-032,  care se afla pe strada Strungarilor din Cartierul Micro 19. Norocul celor doi a fost extraordinar de mare, pentru ca amandoi au castigat jucand variate simple, pe unul din bilete, de 6,9 lei, fiind jucate o singura varianta simpla si o varianta la tragerea "Noroc", iar pe celalalt bilet, de 8,9 lei, doua variante simple.

 

Ieri, vanzatoarea de la Agentia 17-010, Veta Radu, si cea de la Agentia 17-032, Gabriela Chiritoiu, au facut fata cu greu asaltului curiosilor. Conform directorului sucursalei din Galati a Loteriei, Aurelian Chirita, cele doua locatii sunt printre cele la care se joaca cel mai multe bilete: "Cele doua agentii sunt printre primele in top, pentru ca acolo, saptamanal, se joaca multe bilete. Pana la tragerea de duminica, la acestea au mai fost inregistrate castiguri la categoria a 2-a. Pana in acest moment nu am aflat detalii despre cei doi castigatori. Pentru ca vorbim despre valori atat de mari ale premiilor, probabil ca vor merge direct la Bucuresti si vor prezenta acolo biletele". In iunie 2005, tot la o agentie din judetul Galati a fost castigat si cel mai mare premiu obtinut la Loto 6 din 49, in valoare de 5 milioane euro.

 

Biletul fusese jucat la o agentie din orasul Targu Bujor, de un pensionar din Galati, care se afla in vizita la rude. Si in acest caz, Marele Premiu a fost obtinut tot cu o varianta simpla, pentru care barbatul platise 41.500 lei vechi. Functionarii loteriei i-au protejat identitatea, dar au marturisit ce le-a spus barbatul cand a venit sa incaseze premiul: "Am scapat de saracie!". Primul Mare Premiu ceva mai consistent obtinut la 6 din 49 a fost obtinut tot in judetul Galati. La tragerea din 16 decembrie 2001, Daniel Dumitru, in varsta de 33 de ani, contabil la o societate din Tecuci, a castigat premiul de 16 miliarde, echivalentul al 565.000 euro, plus o Skoda Felicia si un apartament in Bucuresti.

 

Tanarul a avut o experienta nefericita, pentru ca cei de la Loterie i-au divulgat identitatea si s-a pomenit asaltat de "prieteni", rude pe care nu le vazuse niciodata, mame care isi doreau sa le fie ginere si indivizi care ii propuneau tot felul de afaceri. "Banii, e rau cand nu ii ai, dar mai rau e cand ii ai", a concluzionat Daniel Dumitru. Primul lucru pe care si l-a cumparat din premiul obtinut la loto a fost o bicicleta. Ceva mai tarziu, a obtinut permisul si a schimbat mai multe masini.

Cele mai citite

Proiect: Valoarea tichetelor de creșă ar putea crește începând cu octombrie 2024

Ministerul Muncii a lansat recent în dezbatere publică un proiect de act normativ care prevede majorarea valorii tichetelor de creșă începând din luna octombrie...

Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie? 3 sfaturi și recomandări utile 

Fiecare zodie are o personalitate distinctă, iar preferințele olfactive vin în ajutor pentru a accentua caracteristicile specifice. Din acest articol vei afla cum semnul...

Salariile din România au crescut cu 7,5% în 2024, conform unui studiu

Salariile angajaților din România au înregistrat o creștere medie de 7,5% în 2024 comparativ cu anul precedent, potrivit studiului salarial realizat de Mercer Marsh...
Ultima oră
Pe aceeași temă