21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCaramitru si Herlea au demisionat din conducerea PNTCD

Caramitru si Herlea au demisionat din conducerea PNTCD

PNTCD Cluj anunta ca Ion Caramitru si Alexandru Herlea au demisionat din conducerea factiunii PNTCD condusa de Radu Sarbu, ca urmare a "rusinoasei tradari" a valorilor anti-comuniste ale PNTCD din 1 decembrie, de la Timisoara, informeaza Mediafax.

"Aceste decizii au fost determinate de rusinoasa tradare a valorilor anti-comuniste ale PNTCD din 1 decembrie 2009 de la Timisoara. De asemenea, ii solicitam domnului Ciuhandu sa prezinte scuze publice electoratului timisorean pentru faptul de a fi calcat in picioare valorile Timisoarei, oras simbol al luptei anti-comuniste", se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis, joi dimineata, de Biroul de Presa al PNTCD Cluj.

PNTCD Cluj mai spune ca saluta decizia lui Caramitru si Herlea de a demisiona din conducerea factiunii PNTCD condusa de Radu Sarbu.

Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, liderul taranist Radu Sarbu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, si cel al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, au semnat, marti, "Parteneriatul pentru Timisoara", un acord prin care edilul Timisoarei il sprijina pe candidatul PSD la Presedintie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă