17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCaptură uriaşă a unui britanic! Vezi ce monsru marin a scos din...

Captură uriaşă a unui britanic! Vezi ce monsru marin a scos din apele unui râu din Argentina

Un britanic a capturat o pisică de mare care cântăreşte 128 de kilograme, în timpul unei călătorii în Argentina.

Când Jeremy Wade a decis să caute una dintre cele mai mari şi periculoase vietăţi care trăiesc în ape dulci, nu şi-a imaginat niciodată că va reuşi să câştige lupta cu acest monstru marin, potrivit dailymail.co.uk.

Pisica de mare este considerată una dintre cele mai periculoase vietăţi din adâncuri, care poate ucide oameni printr-o singură înţepătură cu otravă.

Jeremy Wade, gazda emisiunii „River Monsters” a prins specimenul în timp ce pescuia într-o mică barcă cu motor, în apropiere de Buenos Aires.

Acesta a spus că după ce a muşcat momeala, pisica de mare s-a înfipt pe fundul râului, şi numai după patru ore de muncă asiduă, a reuşit să o aducă la suprafaţă. A fost cea mai mare captură reuşită de Wade.

După ce a fost studiat şi fotografiat, monstrul marin a fost eliberat în siguranţă înapoi în apă. Pisica de mare are o coadă care se termină cu unul sau două ace extrem de veninoase. 

În urmă cu cinci ani celebrul realizator de televiziune Steve Irwin, cunoscut sub numele de “vânătorul de crocodili”, a murit înţepat de o pisică de mare, în timpul unor filmări pe care le facea in apele din nord-estul Australiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă