13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCântăreţul Florin Salam, învinuit pentru consum de droguri

Cântăreţul Florin Salam, învinuit pentru consum de droguri

UPDATE. Florin Salam a fost pus sub învinuire de procurorii DIICOT, pentru consum de droguri. La ieşirea de la audieri, manelistul a declarat că a fost audiat ca martor după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde “s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns “Nu ştiu, s-o fi consumat”. Salam a mai spus că nu ştie ca vreun membru al trupei lui să fi consumat droguri, iar dacă ar fi aşa, el ar face “curăţenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

—-

 

Florin Salam a ajuns la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină.

La ieşire, cântăreţul a declarat că a fost audiat ca martor şi că, dacă cineva din trupa lui a folosit cocaină, va trebui să răspundă în faţa legii. Salam a spus că nu cunoaşte astfel de cazuri.

Florin Salam a ajuns la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist, şi nu a făcut declaraţii.

Înainte de aducerea lui Florin Salam la DIICOT, din sediul Direcţiei a ieşit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu, declarând că a venit “să filmeze un videoclip”.

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină, aceştia urmând să fie duşi luni la audieri, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam şi pe toţi instrumentiştii formaţiei acestuia, urmând să îi audieze, au declarat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, până la acest moment o singură persoană a ajuns în faţa anchetatorilor şi dă declaraţii, restul urmând să fie aduşi de către poliţiştii judiciari.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, au precizat sursele citate.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă