9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialCanibalul de la etajul de dedesubt

Canibalul de la etajul de dedesubt

Jamie Bolin era o fetita de numai 10 ani, cu fata pistruiata, parul castaniu si un ras molipsitor. Ii placeau cateii, papusile Barbie, sa se bata cu perne, dar mai ales sa se joace cu hamsterul lui Kevin Underwood, vecinul care locuia in apartamentul de la etajul inferior. Cel putin asa a descris-o bunica acesteia, Rose Fox, politistilor din Purcell, un oras din statul american Oklahoma, dupa ce fetita a disparut de acasa, relata The Times.
Autoritatile locale si FBI s-au pus imediat in miscare si au plecat in cautarea micutei. Primele date ale anchetei au aratat ca fetita a fost vazuta ultima data miercurea trecuta intr-o biblioteca din Purcell, iar Rose Fox le-a spus politistilor ca in seara dinaintea disparitiei Underwood s-a oferit s-o lase pe Jamie sa-i foloseasca telefonul pentru a comanda o pizza. Nimic nu prevestea oroarea ce avea sa urmeze.
La doua zile dupa disparitia fetei, Kevin Underwood, vecinul de dedesubt, a incercat sa ocoleasca un punct de control al politiei situat in apropierea blocului acestora. Iar anchetatorii au devenit suspiciosi. Kevin a fost luat la intrebari de FBI. Detectivii au descins in apartamentul acestuia. Micuta Jamie a fost gasita intr-un butoi de plastic, infasurata in niste prosoape care sa-i retina sangele, in debaraua lui Kevin. Corpul neinsufletit avea plagi adanci pe gat si pe cap, iar legistii au stabilit ca dupa ce a fost omorata a fost abuzata sexual. Mai mult, politistii au declarat ca ucigasul ar fi vrut sa-i transeze corpul si sa-i manance carnea. Kevin Underwood a comparut ieri in fata tribunalului districtual din Cleveland County pentru crima cu premeditare de gradul unu, iar procurorii au cerut pedeapsa cu moartea.

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă