14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCandidaţii la titlu - reţinuţi, outsiderii -cu gura mare

Candidaţii la titlu – reţinuţi, outsiderii -cu gura mare

Rezultatele înregistrate în etapa a XXI-a au mai condensat puţin în clasament în primele şapte echipe. Oţelul a pierdut în deplasare şi a rămas cu 45 de puncte, FC Timişoara a învins U Craiova (4-0) şi a câştigat trei puncte importante care au adus-o la numai două (43 p) în spatele liderului, iar Steaua, cu 35 p, a reînceput să spere la titlu după ce s-a impus în deplasare la Brăneşti, în timp ce Rapid a remizat cu Dinamo pe teren propriu, ambele acumulând câte 34 de puncte, la fel ca Gaz Metan Mediaş.

Interesante după aceste etape sunt însă declaraţiile făcute de tehnicienii care se află în competiţie reală pentru titlu, în speţă „oţelarul” Dorinel Munteanu şi „timişoreanul” Dusan Uhrin jr, şi cei care au doar şanse teoretice la primul loc, cum este proaspătul „stelist” Sorin Cârţu.

„Nu este o utopie să ne gândim la titlu. Aşa trebuie să gândeşti dacă eşti la Steaua”, a afirmat acesta din urmă, în timp ce Uhrin, chiar după o victorie zdrobitoare în Bănie, a fost extrem de precaut vizavi de şansele bănăţenilor la titlu. „Nu vreau să vorbesc încă despre titlu, pentru că drumul este în continuare lung. Mai sunt Vaslui, Steaua, Rapid, Dinamo, echipe care au şanse. E de ajuns o greşeală într-o etapă şi deja lucrurile se schimbă”, a spus Uhrin.

Aproape la fel de precaut, dacă nu chiar îngrijorat, a fost şi tehnicianul formaţiei care conduce în clasament, mai ales după ce echipa de pe locul 2 s-a apropiat la doar două puncte. „Sunt trist că am pierdut cele trei puncte (n.r. – după înfrângerea suferită în deplasare în faţa celor de la FCM Tg. Mureş). Mă aşteptam la un punct sau chiar să câştigăm. Trebuie să ne autodepăşim ca să ne menţinem pe prima poziţie în clasament, pentru că toate echipele atunci când joacă împotriva noastră dau totul pe teren”, a spus Munteanu.

 

 

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă