20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCampioni la haltere, în ciuda handicapului

Campioni la haltere, în ciuda handicapului

Mititelu Daniel, Popi Cristian Mihai şi Ali Erchin au obţinut medalii de aur şi argint la Campionatul Naţional de Powerlifting organizat pentru persoane cu dizabilităţi.

O parte dintre sportivii care fac parte din Asociaţia Judeţeană Constanţa a Sportului pentru Persoane cu Handicap au participat, în perioada 30-31 martie 2012, la Campionatul Naţional de Powerlifting. Evenimentul a fost organizat de către Comitetul Naţional Paralimpic România, împreună cu asociaţia „Sporting Club Galaţi”. Sportivii constănţeni s-au întors de la această competiţie cu două titluri de campion şi o medalie de argint.

Mititelu Daniel a câştigat locul I la categoria 68 kilograme. Tot locul I şi medalie de aur a obţinut Popi Cristian Mihai, dar la categoria 65 kilograme. Medaliatul cu argint este Ali Erchin, care a obţinut această distincţie la categoria 90 de kilograme. Ali Erchin este campion naţional la această categorie în 2010 şi 2011. „Prin aceste rezultate dorim să atragem noi membri în rândurile asociaţiei noastre, promovând mişcarea şi sportul la nivel de persoană cu dizabilităţi”, a precizat Roxana-Alina Vlădescu, responsabil de programe al asociaţiei. Aceasta a precizat că participarea sportivilor a fost posibilă cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret  Constanţa şi al Fundaţiei pentru Promovarea Sportului Constănţean. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă