10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialCamera de Comerț vrea să vândă mașinile pe care le folosea Vlasov:...

Camera de Comerț vrea să vândă mașinile pe care le folosea Vlasov: un Rolls Royce Phantom şi un Cadillac Escalade

 Un Rolls Royce Phantom şi un Cadillac Escalade, autoturismele folosite de Mihail Vlasov, vor fi vândute de Camera de Comerţ şi Industrie a României. În acest fel s-ar recupera o parte din banii cheltuiţi de fostul preşedinte al instituției, informează B1TV.

Cele două maşini de lux au fost scoase la vânzare pe mai multe site-uri de anunţuri, au dezvăluit surse neoficiale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie.

Automobilul de lux Rolls Royce Phantom, fabricat in 2004, a fost cumpărat la mâna a doua în 2008, cu nu mai puţin de 250.000 euro. La asemenea maşină şi accesoriile sunt costisitoare – jurnaliştii de la hotnews scriu că în 2012 au fost cumpărate o roată de rezervă, cu 3500 de euro, şi un sistem audio-video de 10.000 de euro. În plus, pentru acest automobil pe care Mihail Vlasov îl folosea numai cu şofer, asigurarea ar fi costat 15.000 de euro pe an. Acum, Rolls Royce-ul este scos la vânzare la un preţ negociabil de 135.000 de euro.

Cealaltă maşină pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României vrea să o vândă pentru a recupera o parte din banii cheltuiţi de Mihail Vlasov este un Cadillac Escalade, fabricat in 2007. Cu tapiţerie din piele crem şi toate dotările standard ale unui autoturism de lux, Cadillac-ul este scos la vânzare la pretul negociabil de 70.000 de euro.

Mihail Vlasov a fost arestat pentru trafic de influenţă într-un dosar în care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbitraj şi este anchetat de DNA în stare de arest la domiciliu. 

Cele mai citite

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă