14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialCamera de Comerț vrea să vândă mașinile pe care le folosea Vlasov:...

Camera de Comerț vrea să vândă mașinile pe care le folosea Vlasov: un Rolls Royce Phantom şi un Cadillac Escalade

 Un Rolls Royce Phantom şi un Cadillac Escalade, autoturismele folosite de Mihail Vlasov, vor fi vândute de Camera de Comerţ şi Industrie a României. În acest fel s-ar recupera o parte din banii cheltuiţi de fostul preşedinte al instituției, informează B1TV.

Cele două maşini de lux au fost scoase la vânzare pe mai multe site-uri de anunţuri, au dezvăluit surse neoficiale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie.

Automobilul de lux Rolls Royce Phantom, fabricat in 2004, a fost cumpărat la mâna a doua în 2008, cu nu mai puţin de 250.000 euro. La asemenea maşină şi accesoriile sunt costisitoare – jurnaliştii de la hotnews scriu că în 2012 au fost cumpărate o roată de rezervă, cu 3500 de euro, şi un sistem audio-video de 10.000 de euro. În plus, pentru acest automobil pe care Mihail Vlasov îl folosea numai cu şofer, asigurarea ar fi costat 15.000 de euro pe an. Acum, Rolls Royce-ul este scos la vânzare la un preţ negociabil de 135.000 de euro.

Cealaltă maşină pe care Camera de Comerţ şi Industrie a României vrea să o vândă pentru a recupera o parte din banii cheltuiţi de Mihail Vlasov este un Cadillac Escalade, fabricat in 2007. Cu tapiţerie din piele crem şi toate dotările standard ale unui autoturism de lux, Cadillac-ul este scos la vânzare la pretul negociabil de 70.000 de euro.

Mihail Vlasov a fost arestat pentru trafic de influenţă într-un dosar în care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbitraj şi este anchetat de DNA în stare de arest la domiciliu. 

Cele mai citite

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă