17.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialCălăraşi: 50 de persoane, audiate în scandalul cu bâte şi săbii

Călăraşi: 50 de persoane, audiate în scandalul cu bâte şi săbii

Aproximativ 50 de persoane au fost audiate în cazul conflictului izbucnit, aseară, între două grupuri de tineri din Călăraşi, şeful Poliţiei Judeţene, Vasile Luchian, şi a afirmat că scandalul a fost generat de un proces pe care tinerii îl au pe rol, legat de moartea unei persoane, informează Mediafax.

Scandalul a izbucnit între un grup de patru tineri şi un altul format din şase persoane, care s-au atacat cu bâte, pietre şi săbii, a declarat şeful Poliţiei Judeţene Călăraşi, comisarul-şef Vasile Luchian.

De asemenea, poliţiştii au găsit la faţa locului un tub de armă neletală, netras.

„Iniţial, se ştia că a fost un conflict între un grup de trei bărbaţi şi un altul de patru persoane. Ulterior, s-a stabilit că şase tineri i-au atacat pe cei patru. Conflictul a pornit de la neînţelegeri privind un proces aflat pe rolul Tribunalului Călăraşi, în care cei care sunt victime acum au fost audiaţi ca martori, iar ei între timp şi-au schimbat declaraţiile, spre nemulţumirea celorlalţi, care sâmbătă toată ziua le-au reproşat acest aspect, iar aseară i-au atacat. Este vorba despre un conflict din 2008 în urma căruia un bărbat a decedat”, a declarat, astăzi, şeful Poliţiei Călăraşi.

El a precizat că până în prezent au fost audiate în acest caz aproximativ 50 de persoane. La rândul lor, martorii afirmă că în momentul conflictului pe stradă se aflau zeci de persoane şi s-au auzit mai multe focuri de armă.

În urma scandalului au fost rănite trei persoane. Una dintrea acestea, în stare gravă, a fost transportată la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Scandalul a izbucnit aseară, în cartierul denumit de localnici „Doi moldoveni”, iar la faţa locului au intervenit forţele DPIR şi jandarmii.

Cele mai citite

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

Ce au discutat Klaus Iohannis și premierul armean Nikol Pașinian la New York

Preşedintele român Klaus Iohannis a avut miercuri, la New York, o întâlnire cu premierul armean Nikol Paşinian, pe marginea Adunării Generale a ONU, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă