20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCai sedati pentru Rolling Stones

Cai sedati pentru Rolling Stones

 

Organizatorii concertului legendarilor Rolling Stones, de la Belgrad, din 14 iulie, vor sa sedeze peste 300 de cai de curse deoarece trupa urmeaza sa cante in fata fanilor adunati pe hipodromul din oras, iar caii vor fi la doar cativa metri de scena.

 

Cum se tem ca volumul muzicii o sa le streseze pe patrupede, organizatorii concertului nu au gasit alta solutie de a tine caii linistiti decat sa-i sedeze.

 

Imediat dupa aflarea stirii, asociatiile de protectie a animalelor s-au scandalizat si au cerut gasirea unei alte modalitati de rezolvare a problemei. Activistii considera ca iese total din discutie mutarea cailor din paducourile hipodromului, acesta fiind mediul lor obisnuit, si le cer organizatorilor o alta locatie pentru cei peste 100 de mii de oameni asteptati la concert. ORCA, cea mai mare organizatie de acest gen, afirma ca le va scrie direct membrilor Rolling Stones, daca autoritatile belgradene nu vor schimba locul de desfasurare a concertului.

 

Veteranii rockului se afla in turneul "A Bigger Bang" din august 2005 si pana acum au concertat in America de Nord si in mai multe tari din Europa. Turneul, care a inregistrat un succes imens la public, desi a fost intrerupt de mai multe ori, ii va aduce pe Rolling Stones si la Bucuresti, pe 17 iulie.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă