9.5 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSpecialCadavru decapitat, descoperit într-o pădure din Bihor, capul victimei fiind găsit într-o...

Cadavru decapitat, descoperit într-o pădure din Bihor, capul victimei fiind găsit într-o pungă

Un cadavru decapitat a fost găsit, joi, într-o pădure situată în apropiere de municipiul Beiuş, judeţul Bihor, trupul fiind într-un sac de rafie, lângă care se afla o pungă în care era capul victimei, iar anchetatorii cred că este vorba despre un bărbat dispărut în decembrie.

Un cadavru decapitat a fost descoperit, joi, într-o pădure situată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Beiuş, înspre staţiunea Stâna de Vale, cadavrul fiind găsit într-un sac de rafie, lângă care se afla şi o pungă de nylon, în care era capul victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La faţa locului se află, la ora trasmiterii acestei ştiri, procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, şi un echipaj complex de poliţişti criminalişti, împreună cu şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, şi şeful Poliţiei Beiuş, comisarul Remus Indrei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări reiese că acest cadavru este al unui bărbat din Beiuş, Ioan Corb, dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut.

Lipsa bărbatului a fost anunţată imediat, iar investigaţiile făcute au relevat că, înainte cu câteva zile de dispariţie, acesta a avut altercaţii violente cu fiul său, din cauza afacerilor, motiv pentru care cazul dispariţiei a fost predat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, întrucât existau suspiciuni de omor.

În primele zile după dispariţia bărbatului, echipe de 30-40 de poliţişti au “periat” pădurile din apropiere, însă, potrivit unor surse judiciare, în lipsa cadavrului şi a unor probe care să confirme suspiciunile, cazul rămăsese nesoluţionat.

Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro

Cele mai citite

Dinamo, victorie uriașă în fața celor de la FC Hermannstadt. „Câinii roșii” sunt la două puncte de baraj

Dinamo a câștigat trei puncte mari în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a învins-o în această seară pe FC Hermannstadt, cu scorul de...

Declarațiile lui Gică Hagi, înaintea meciului cu Universitatea Cluj

Gheorghe Hagi este încrezător că formaţia sa, Farul Constanța, are capacitatea de a câştiga în deplasare cu Universitatea Cluj, chiar dacă va fi o...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...
Ultima oră
Pe aceeași temă