14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialCadavru decapitat, descoperit într-o pădure din Bihor, capul victimei fiind găsit într-o...

Cadavru decapitat, descoperit într-o pădure din Bihor, capul victimei fiind găsit într-o pungă

Un cadavru decapitat a fost găsit, joi, într-o pădure situată în apropiere de municipiul Beiuş, judeţul Bihor, trupul fiind într-un sac de rafie, lângă care se afla o pungă în care era capul victimei, iar anchetatorii cred că este vorba despre un bărbat dispărut în decembrie.

Un cadavru decapitat a fost descoperit, joi, într-o pădure situată la aproximativ 15 kilometri de municipiul Beiuş, înspre staţiunea Stâna de Vale, cadavrul fiind găsit într-un sac de rafie, lângă care se afla şi o pungă de nylon, în care era capul victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La faţa locului se află, la ora trasmiterii acestei ştiri, procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea, şi un echipaj complex de poliţişti criminalişti, împreună cu şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Adrian Bucur, şi şeful Poliţiei Beiuş, comisarul Remus Indrei.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavrea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că din primele cercetări reiese că acest cadavru este al unui bărbat din Beiuş, Ioan Corb, dispărut de acasă în luna decembrie a anului trecut.

Lipsa bărbatului a fost anunţată imediat, iar investigaţiile făcute au relevat că, înainte cu câteva zile de dispariţie, acesta a avut altercaţii violente cu fiul său, din cauza afacerilor, motiv pentru care cazul dispariţiei a fost predat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, întrucât existau suspiciuni de omor.

În primele zile după dispariţia bărbatului, echipe de 30-40 de poliţişti au “periat” pădurile din apropiere, însă, potrivit unor surse judiciare, în lipsa cadavrului şi a unor probe care să confirme suspiciunile, cazul rămăsese nesoluţionat.

Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro

Cele mai citite

Dacian Cioloș a declarat că nu are prea mari emoţii cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European

Europarlamentarul Dacian Cioloș a declarat, luni, la Ploiești, că nu are "prea mari emoții" cu privire la viitoarea majoritate din Parlamentul European. El s-a...

Reacția lui Joe Biden, după ce Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden critică mandatele de arestare cerute de procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI) împotriva liderilor israelieni, spunând că nu este posibilă nicio...

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă