14.7 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialCirculația feroviară din zona Chiajna a fost reluată în condiții normale, după...

Circulația feroviară din zona Chiajna a fost reluată în condiții normale, după ce cablurile de semnalizare furate au fost înlocuite

UPDATE 17.00: Circulația feroviară din zona Chiajna a fost reluată în condiții normale, după ce cablurile de semnalizare furate au fost înlocuite, arată News.ro. Aproximativ opt ore, din cauza furtului cablurilor, trenurile au circulat pe un singur fir.

Potrivit Oanei Brânzan, purtător de cuvând al CFR, reprezentanții Poliţiei TF au permis la ora 12.30 accesul angajaţilor CFR pentru a începe lucrările de înlocuire a cablurilor furate şi reparaţii.

CFR SA anunţase că pentru înlocuirea cablurilor de semnalizare furate din zona Chiajna-Grădinari se va interveni după ce poliţiştii vor termina măsurătorile şi vor încerca să ia amprente.


10.38: Cablurile vor fi înlocuite după ce poliţiştii vor termina măsurătorile şi vor încerca să ia amprente, potrivit CFR Călatori, informează News.ro.

„Pentru înlocuirea cablurilor furate şi remedierea defecţiunii se va interveni după ce reprezentanţii Poliţiei TF vor termina măsurătorile şi verificarea zonei pentru amprente", a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.


Instalația de dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari este nefuncțională, vineri dimineața, după ce cablurile de semnalzare au fost furate de hoți. Astfel, două trenuri care vin de la Craiova și Timișoara au întârzieri de 75, respectiv 50 de minute, informează FR SA.

„Instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari este nefuncţională, ciculaţia se desfăşoară, până la remediere, pe un singur fir,  prin comandă telefonică", precizează reprezentanţii CFR SA.

Potrivit sursei citate, persoane neidentificate au tăiat şi au furat cablurile de semnalizare. Astfel, se înregistrează întârzieri în traficul trenurilor care tranzitează zona Chiajna-Grădinari. În acest moment, două trenuri de călători au întârzieri în graficul de circulaţie. Este voba despre trenurile IR 1594 (75 de minute) şi IR 1696 (50 de minute) care sosesc de la Craiova, respectiv Timişoara (prin Craiova).

Pe relaţia Bucureşti – Constanţa nu sunt întârzieri, informează CFR.

Cele mai citite

Cum să faci economii în 2024

Climatul economic se află în continuă schimbare și este nevoie să ne adaptăm în permanență. Abilitatea de a economisi și de a ne gestiona...

Nu are echipă nici în liga a II-a, dar îşi trage stadion de 100 de milioane de euro!

Deşi Oradea nu are nicio echipă de fotbal care activează în primele două ligi, primarul urbei, Florin Birta, a anunţat că municipalitatea va...
00:00:46

VIDEO. Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri

Nivelul râului Acre începe să scadă în Xapuri. Municipiul din interiorul țării, 210 persoane au rămas fără adăpost și 563 au fost strămutate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă