20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBunga-bunga, sex plătit şi o minoră

Bunga-bunga, sex plătit şi o minoră

Pentru premierul Silvio Berlusconi, un obişnuit al tribunalelor, procesul „Rubygate” care se deschide astăzi la Milano, în care este acuzat că a recurs la prostituarea unei minore, este cel mai dificil.

Berlusconi, 74 de ani, este acuzat că a plătit prestaţiile sexuale ale tinerei de origine marocană, Karima el Mahroug, alias „Ruby, hoaţa de inimi” când era minoră, delict pasibil în Italia cu o pedeapsă între şase luni şi trei ani de închisoare. De asemenea, este acuzat de abuz de putere, bombardând cu telefoane prefectura din Milano într-o noapte de mai 2010, pentru a o elibera pe Ruby, arestată pentru furt. La acest cap de acuzare pedeapsa ar fi de 6-12 ani de închisoare. Arestarea a fost începutul necazurilor pentru Berlusconi, care a motivat că a intervenit ştiind că tânăra era nepoata lui Hosni Mubarak, atunci preşedinte al Egiptului. Ruby, interogată de patru ori în vara anului trecut, a făcut declaraţii compromiţătoare, vorbind despre serate la vila de la Arcore a premierului care degenerau în „party-uri rafinate”. Declaraţii negate mai târziu.

2011/04/05//175517-bunga.jpg Click pe imagine pentru a mări

Acuzele Parchetului

Parchetul din Milano a precizat că Ruby, minoră în momentul faptelor, şi 32 de tinere majore au fost incitate la prostituţie în timpul seratelor „bunga-bunga” organizate de premierul italian, miliardarul Silvio Berlusconi. Ele au participat la petrecerile organizate la Arcore, în apropiere de Milano, în luxoasa reşedinţă a lui Berlusconi, în perioada 2009-ianuarie 2011. Bunga-bunga este descrisă de magistraţi ca o suită de „deghizări, striptease şi dansuri erotice” cu tinere care se lăsau atinse de Berlusconi. Atât Berlusconi, cât şi Ruby au dezminţit că ar fi avut relaţii sexuale şi au negat că seratele de la Arcore ar fi degenerat în partide bunga-bunga, aşa cum au relatat zecile de participante, potrivit ascultărilor telefonice publicate în presă. „Nu cred într-o utilizare a justiţiei atât de barbară şi de îndepărtată de realitate. Am 75 de ani şi chiar dacă sunt desfrânat… 33 de femei în două luni mi se par prea multe chiar pentru un tip de 30 de ani”, declara recent Il Cavaliere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă