25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecial"Bunga bunga" lui Berlusconi explicat de Ruby

„Bunga bunga” lui Berlusconi explicat de Ruby

„Berlusconi mi-a spus că l-a învăţat de la Gaddafi… Este un fel de harem format din fete dezbrăcate”, a povestit Ruby la proces. Karima El Mahrou, a fost descoperită de ziaristul Emilio Fede, prieten cu Berlusconi, la un concurs de frumuseţe din Sicilia, în 2009. Cu această ocazie, Fede a strigat la microfon: „Fata aceasta nu are părinţi, îşi caută drumul… o voi ajuta„. Fede a minţit pentru că părinţii ei sunt marocani şi trăiesc în Sicilia. De atunci cariera lui Ruby a fost lungă, notează ziarul ABC, citat de Agerpres.

Potrivit documentelor prezentate de procurori, din „haremul” lui Berlusconi făceau parte 43 de tinere identificate ca prostituate, remunerate cu bani, cadouri, maşini şi apartamente. Documentaţiei i se adaugă şi o casetă video cu respectivul concurs de frumuseţe din Sicilia, unde Fede apare ca membru al juriului şi în care Ruby spune: „Am 16 ani”. Cu acest video procurorii pot demonstra că Berlusconi ştia că Ruby era minoră când Fede i-a prezentat-o.

A fost el cel care a introdus-o pe Ruby în reşedinţa lui Berlusconi. Potrivit anchetei judiciare, ea ar fi întreţinut relaţii sexuale plătite cu primul ministru în 13 ocazii. La 13 august, ea explica judecătorilor termenul de „bunga bunga”: „După cină, Berlusconi mi-a propus să fac parte din „bunga bunga”. Un cuvânt pe care l-a învăţat de la prietenul său Gaddafi… Şi care făcea referire la un fel de harem care se ţinea în salonul de la parter al vilei, unde veneau mai multe fete dezbrăcate… Mi-a dat de înţeles că viaţa mi se va schimba dacă acceptam să fac parte din „bunga bunga”.

Mai mult decât un „harem”, unele tinere invitate se referă la „bunga bunga” ca la un „puttanaio” sau bordel. Maria Makdoum, invitată la vilă să danseze din buric, povesteşte. „După cină premierul mi-a spus: „Acum vom face un bunga bunga”. Era ceva explicit sexual, care se făcea într-un ring de dans şi unde se practica aşa numitul „lapdance”. Fetele dansau seducător şi schimbau gesturi lascive cu Berlusconi”. Versiune confirmată şi de Melania T. : „Părea că te afli într-un bordel cu Berlusconi care atingea părţile intime ale fetelor. Este un lucru care se face în pat, nu în faţa tuturor… Mă întreb cum se putea duce a doua zi la muncă”.

Berlusconi a susţinut că nu a plătit niciodată pentru sex. Avocatul său Ghedini a asigurat că nu a făcut decât să-i prezinte fetele. Bătălia lui legală se axează pe faptul că Berlusconi nu ştia că fata era minoră şi că aceasta a minţit în privinţa vârstei. Pentru a-şi confirma versiunea, el l-a citat la proces pe jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo. Într-una din declaraţiile sale, Ruby le-a povestit procurorilor: „Singura dată când am fost plătită pentru sex, a fost când l-am întâlnit pe Cristiano Ronaldo„. Ea a declarat că Ronaldo i-a plătit 4.000 de euro pentru o noapte la un hotel din Milano. Se presupune că avocaţii l-au citat pe fotbalist tocmai pentru a demonstra că cele spuse de Ruby sunt minciuni sfruntate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă