24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialBuget de aproape 3 miliarde lei

Buget de aproape 3 miliarde lei

Fondurile alocate organizarii si promovarii Festivalului de Teatru de la Alba Iulia se cifreaza la circa 3 miliarde lei vechi, din care 2,5 miliarde reprezinta bani alocati de Consiliul Judetean din fonduri publice. Singura modificare care a intervenit in programul initial al manifestarii culturale este anularea spectacolului „Chantan au Lait”, programat pentru vineri seara la „Pub 13”, din cauza unor motive de sanatate ale partenerei de scena a actritei Maia Morgenstern.
Spectacolele teatrelor de papusi pentru copii se joaca dimineata de la orele 10.00 si de la 12.00, iar pretul biletelor este de 25.000 de lei vechi, de persoana, iar spectacolele pentru „oameni mari” se joaca dupa-amiaza sau seara, iar pretul unui bilet este de 90.000 de lei de persoana. Studentii au intrare libera in limita locurilor disponibile, iar in caz contrar pot sta, la alegere, si in picioare, mai ales in locatiile mai putin conventionale unde se vor desfasura spectacolele.
Biletele la piesele pentru adulti se mai gasesc la Teatrul de Papusi „Prichindel” (vizavi de sediul IPJ), la Casa de Cultura a Sindicatelor si „Pub 13”, iar biletele pentru copii se gasesc doar la Teatrul de Papusi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă