20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBucurestiul sprijina sinistratii din Moldova

Bucurestiul sprijina sinistratii din Moldova

»  Primariile sectoarelor 3, 4 si 6 au decis sa ii sprijine financiar si material pe sinistratii afectati de inundatiile din nordul tarii.

»  Un convoi format din 10 autotrenuri, constituit de Primaria Sectorului 4, a plecat ieri din fata Parcului Carol.

La nivelul sectorului 3 va fi alocata suma de 200.000 lei pentru judetele Maramures, Botosani, Neamt si Suceava. Banii vor fi folositi la remedierea pagubelor provocate de inundatii si pentru refacerea retelelor de utilitati publice. In ceea ce priveste sectorul 4, un convoi format din zece autotrenuri a plecat ieri seara din fata Parcului Carol. Tirurile sunt incarcate cu alimente neperisabile, apa, confectii si materiale de constructii, prin donatia a cinci societati comerciale. Convoiul cu ajutoare va ajunge la sediul Prefecturii Suceava, fiind insotit de un echipaj al Politiei Comunitare Sector 4.

Cetatenii pot dona in continuare imbracaminte, incaltaminte si alimente neperisabile la corturile deja amenajate in pietele Sudului, Unirii, Progresul si in Parcul Tineretului – intrarea dinspre Bd. sincai. Si la sectorul 6 a inceput de ieri, la sediul DGASPC din str. Drumul Taberei nr. 18 – Complex Orizont, o actiune de strangere de ajutoare. Bunurile colectate vor ajunge in urmatoarele zile la persoanele sinistrate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă