7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialSCANDAL la Parada Elevilor. Mai mulți tineri, legitimați de jandarmi

SCANDAL la Parada Elevilor. Mai mulți tineri, legitimați de jandarmi

UPDATE: 15 elevi au fost legitimați de jandarmi, după ce s-au încăierat, sâmbătă, la Parada Elevilor din Piața Universității, informează B1 TV.

Nu se știu încă motivele pentru care s-au încăierat copiii.

Aproape 1.000 de elevi au ieșit în stradă pentru Parada Elevilor, o manifestare de tradiţie, elevii claselor VII – XII putând să îşi demonstreze în mod creativ şi original apartenenţa la şcoala sau liceul unde învaţă.

—-

Circulaţia va fi restricţionată sâmbătă seară, în centrul Capitalei, pentru Parada Elevilor, care va începe la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, relatează Mediafax. Tinerii vor defila pe Calea Victoriei şi Bulevardul Libertăţii, până în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc un concert Faydee şi Vama.

Parada Elevilor Bucureşteni, ajunsă la a VI-a ediţie, va reuni de la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, pe platoul cu statui, mii de elevi de la şcoli şi licee din Capitală. Elevii, purtând însemnele şcolii pe care o reprezintă, vor pleca spre Piaţa Constituţiei în jurul orei 19.30, pe traseul Bd. Regina Elisabeta – Calea Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii.

În Piaţa Constituţiei, evenimentul va continua, până la ora 23.00, cu un concert susţinut de Faydee şi trupa Vama.

Parada Elevilor, organizată de Proedus, este o manifestare de tradiţie, elevii claselor VII – XII putând să îşi demonstreze în mod creativ şi original apartenenţa la şcoala sau liceul unde învaţă. Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 24.000 de elevi.

Aproximativ 80 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordine şi siguranţa participanţilor la Parada Elevilor Bucureşteni, manifestare la care organizatorul estimează participarea a 20.000 de persoane.

Pe traseul de desfăşurare a paradei, circulaţia rutieră va fi restricţionată acolo unde situaţia va impune.

De asemenea, peste 120 de poliţişti bucureşteni vor asigura ordinea publică la Parada Elevilor, dar şi siguranţa rutieră şi accesul auto al riveranilor, în zonele în care traficul va fi blocat.

 

Cele mai citite

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...

Israelul a lovit ţinte din apropierea Damascului

Israelul a efectuat miercuri lovituri asupra unor ţinte din apropierea Damascului, a afirmat Ministerul sirian al Apărării, cel mai recent atac împotriva capitalei Siriei...
Ultima oră
Pe aceeași temă