10.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialBridget Jones revine pe marele ecran, de data aceasta în rolul de...

Bridget Jones revine pe marele ecran, de data aceasta în rolul de mamă

Laureata Oscar Renee Zellweger își reia accentul englezesc pentru a intra din nou în pielea lui Bridget Jones, în cea de-a treia producție din franciza cu același nume, arată Reuters citată de Agerpres.

De data aceasta, îndrăgita londoneză are în jur de 40 de ani, este singură și neașteptat de… gravidă.

În ''Bridget Jones's Baby'', actrița născută în Texas se întoarce în rolul personajului obsedat de propria greutate și de dragoste, de data aceasta alături de cei doi parteneri, Colin Firth, care îl joacă pe rezervatul Mark Darcy, și de Patrick Dempsey din ''Grey's Anatomy'' (''Anatomia lui Grey'').

Zellweger a interpretat pentru prima oară acest rol în ''Bridget Jones's Diary'' (Jurnalul lui Bridget Jones) — 2001—și în ''Bridget Jones: The Edge of Reason'' (Bridget Jones: La limita rațiunii) — 2004 — ambele bazate pe romanele din anii '90 scrise de Helen Fielding.

Este ''un personaj pe care îl iubesc'', a declarat Zellweger despre Jones, care este acum mai matură și lucrează ca producător de știri la un post de televiziune, însă tot trece printr-o mulțime de peripeții. ''Îmi este familiară'', a mai spus actrița într-un interviu pentru Reuters adăugând că munca la această nouă producție a fost ''un alt gen de experiență din punct de vedere creativ''.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Apar primele repercusiuni după anunțul candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

În urma anunțului său de a candida la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone se confruntă deja cu primele repercusiuni, respectiv un dosar la...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...

decizia controversată în dosarul Nana

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a scăpat de toate acuzațiile în dosarul „Nana”, după ce Tribunalul din Călărași a dispus încetarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă