10.3 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024

Breviar

Un volan, de la 50 lei noi

Pentru amatorii de jocuri tip simulator auto, pretul unui volan cu vibratii vandut pe bursele electronice a scazut substantial. Astfel, un volan nou se vinde chiar si cu 50 lei noi. Un volan Speed-link sl6696 4in1 feedback racing wheel costa 267 lei noi, un joystick Speed-link sl-6637 black hawk vibration – 91 lei, iar un joystick Speed-link sl6640 black widow flightstick – 94 lei.

Cerneala si hartie fotografica, la pachet

HP a actualizat gama de pachete HP Photo disponibila in regiunea EMEA, din care face parte si Romania. Pachetele au reprezentat un succes, pentru ca ofera clientilor suficienta cerneala si hartie fotografica pentru producerea unui numar determinat de fotografii, la un pret accesibil, dupa cum sustine compania. Astfel ca, in prezent, s-au tiparit intr-o luna, folosind aceste pachete, sapte milioane de fotografii.
Din decembrie 2004, costul per fotografie atunci cand se utilizeaza pachetele HP Photo a scazut de la 0,35 la 0,27 euro, afirma reprezentantii companiei americane, care si-a personalizat gama de pachete pentru diferite tipuri de consumatori. Noile pachete sunt destinate celor care isi doresc o modalitate facila si convenabila de a tipari fotografii acasa, celor care doresc valoare pentru bani si viteza, precum si celor care au nevoie de calitate profesionala si o rezistenta exceptionala la decolorare.
In urma lansarii noilor modele, gama HP Photo Packs include sapte pachete diferite. Pentru a-i ajuta pe consumatori sa identifice pachetul care corespunde cel mai bine nevoilor lor, noile produse au fost impartite in trei categorii: HP Photo Starter Packs, HP Photo Value Packs si HP Professional Photo Packs.

Tehnologie CISCO pentru retelele Astral

Cisco Systems a anuntat ca Astral Telecom, cel mai mare furnizor de servicii de comunicatii electronice din Romania, a finalizat instalarea solutiei Cisco BTS 10200 Call Control Softswitch in cadrul retelei sale nationale. Noua solutie softswitch va permite companiei Astral sa gestioneze mai bine resursele retelei, sa vina in intampinarea cerintelor clientilor si sa furnizeze servicii de voce superioare pentru serviciile Astral Triplay de voce, video si date de banda larga. Reteaua de cablu IP Astral foloseste pe scara larga tehnologie Cisco, precum si PSTN-uri si gateway-uri universale pentru interconectarea cu retelele nationale si internationale de telefonie.

Sistem digital de evidenta a proprietatilor imobiliare

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a decis ca Romsys sa realizeze baza de date si arhiva digitala a titlurilor de proprietate emise in baza legilor proprietatii. Noul sistem electronic de evidenta a titlurilor de proprietate va usura activitatea de inventariere a situatiei cu privire la aplicarea legislatiei din domeniul retrocedarii si va spori operativitatea si precizia lucrarilor in relatiile cu persoanele fizice si juridice. Contractul incheiat intre Romsys si ANCPI urmeaza sa se finalizeze la sfarsitul anului 2005 si reprezinta doar o parte din proiectul de conversie in format digital a titlurilor de proprietate.

Cele mai citite

VIDEO Femeie mușcată de câine într-o zonă greu accesibilă. Salvamontiștii au intervenit la timp

O femeie din Cavnic, județul Maramureș, care se îndrepta spre cimitir, a fost atacată marți de un câine vagabond. În urma mușcăturii, femeia a început...

Percheziții masive în Dâmbovița: 73 de descinderi în acţiunea JUPITER

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, 73 de percheziţii în judeţul Dâmboviţa, în cadrul acţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie...

Profit uriaș pentru Dinamo după derby-ul cu FCSB! Câți bani au încasat „câinii roșii” din bilete

Dinamo București a obținut un profit semnificativ după meciul cu FCSB, în ciuda înfrângerii pe teren. Directorul financiar al clubului, Dan Gătăianțu, a dezvăluit...
Ultima oră
Pe aceeași temă