20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Un harddisk SCSI, de la 35 de euro

Pentru cei care vor sa faca un up-grade la un sistem echipat cu interfata SCSI (specifica serverelor), piata de componente la mana a doua are o oferta bogata de harddisk-uri de acest tip. Astfel, un harddisk Ultra Wide SCSI 3 la 10.000 rpm de 18 GB costa 35 de euro, un disc similar de 36 GB Ð 70 de euro, iar unul de 72 GB Ð 125 euro. D.P.

Intel trece de 10 miliarde dolari

Intel a anuntat ca trecut de o cifra de afaceri de 10,2 miliarde dolari in ultimul trimestru al anului trecut. De asemenea, profitul operational al grupului este de circa 3,3 miliarde dolari. Cifra de afaceri este insa sub estimarile initiale, din cauza livrarilor sub asteptari ale procesoarelor de tip desktop, precum si de preturile mai mici la care acestea au fost comercializate.

Service Pack 3 pentru Windows XP, in 2007

Pentru ca doreste sa-si concentreze atentia asupra sistemului de operare de urmatoare generatie – Windows Vista, Microsoft a anuntat ca si-a propus lansarea urmato-rului service pack pentru Windows XP de-abia in 2007.
Intr-o nota postata pe site-ul sau, Microsoft a anuntat ca a stabilit a doua jumatate a anului viitor drept perioada preliminara de lansare a Windows XP Service Pack 3 pentru versiunile Home si Professional.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă