32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024

Breviar

Incheierea contractelor de furnizare de servicii medicale pentru 2006

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) anunta toti furnizorii de servicii medicale ca, incepand cu data de 13 aprilie 2006, se pot depune documentele necesare incheierii contractelor de furnizare de servicii medicale pentru anul 2006. Documentele necesare sunt afisate pe site-ul CASMB, precum si locatiile unde se depune documentatia pentru fiecare tip de asistenta medicala. CASMB anunta ca sambata, intre orele 9 si 13 se primesc actele necesare incheierii contractelor de furnizare pentru servicii medicale. Termenul-limita de depunere a documentelor este 19 aprilie 2006, ora 14 Informatii la 314.27.58.

OMFM se va muta in Ghencea

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca, care are acum sediul in centrul Capitalei, langa Gradina Cismigiu, se va muta, la sfarsitul acestui an, in Bulevarad-ul Ghencea nr. 35 A, sector 6. Nu este vorba de o cladire noua, ci de trei pavilioane construite in 1927 si 1989, pentru care se va demara reparatia capitala, din bani publici. OMFM va contracta lucrarea de reparatii prin licitatie deschisa, iar termenul-limita de executare a lucrarii este 31 octombrie 2006. Ofertele se pot depune pana la data de 24 mai a.c., ora 10, la sediul OMFM din str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, Bucuresti, camera 290, iar deschiderea acestora se va face de comisia de licitatie la ora 12, aceeasi zi, la sediul Oficiului, camera 310, in prezenta eventualilor imputerniciti ai ofertantilor.

Salon de icoane si arta naiva la „Tinerimea Romana”

Ca in fiecare an, Centrul National pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor, organizeaza expozitia de icoane pe lemn si pe sticla si arta naiva „Patimile si Invierea Mantuitorului in creatia populara contemporana”. Manifestarea este gazduita de Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” (Bd. Schitu Magureanu, nr. 4, statia de metrou Izvor), iar vernisajul va avea loc astazi, la ora 15. Cu prilejul vernisajului, Corul de Camera „Preludiu” va sustine un minirecital. Expozitia, cu vanzare, va oferi publicului o selectie dintre cele mai valoroase lucrari ale unor cunoscuti creatori contemporani, artisti naivi si iconari din Bucuresti si din tara. Expozitia va fi deschisa in perioada 18-30 aprilie, de luni pana sambata, intre orele 10 si 18.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă