29 C
București
vineri, 19 iulie 2024

Breviar

Se opreste apa in Giulesti

Maine, intre orele 8.30 si 20, se va opri alimentarea cu apa la consumatorii care locuiesc pe strazile: Calea Giulesti, Zboina Neagra, Simion Mehedinti si Nicolae Oncescu. Apa Nova a luat aceasta masura in vederea efectuarii lucrarilor de modernizare a sistemului de alimentare cu apa al Capitalei.

Administratori reclamati la sectorul 2

Peste 1500 de sesizari la adresa administratorilor si presedintilor Asociatiilor de Proprietari au fost inregistrate la primaria sectorului 2 de la inceputul anului si pana in prezent.
Dintre acestea mai mult de 700 reclamau modul in care au fost intocmite evidentele contabile, cum s-au calculat cotele de intretinere si penalizarile la sumele restante.
Pe locul 2 al motivelor de nemultumire a fost faptul ca administratorii nu sunt gospodari si nu se ocupa de intretinerea proprietatilor comune ale blocului. De asemenea, au existat cazuri in care s-a intarziat fara motiv executarea reparatiilor la instalatiile si partile comune. Toate sesizarile sosite la Serviciul de Relatii cu Asociatiile de Proprietari au fost verificate de catre inspectorii locali. Unele dintre aspectele semnalate de locatari s-au dovedit adevarate, motiv pentru care s-au luat masuri de sanctionare a celor vinovati.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă