21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024

Breviar

Liderul PSD isi face temele

Geoana a propus la Vaslui ca la nivelul fiecarei organizatii judetene sa se intocmeasca cate un plan judetean de guvernare. „Am cerut fiecarui presedinte de organizatie de la fiecare judet un plan de guvernare local in care sa vina cu specificul zonei. Iar noi in primul buget pe care-l vom aproba atunci cand vom fi la putere vom identifica exact problemele pe care le avem. Ei trebuie sa-mi dea lista cu problemele principale cu care se confrunta judetul lor”, a declarat Mircea Geoana la Botosani.

PNG-CD Braila, nemultumit

Ionel Alexandru, presedintele interimar al PNG-CD Braila, este nemultumit de felul in care arata statiunea Lacu Sarat din apropierea municipiului: „Arata ca o statiune comunala, nu nationala. Singurul loc mai curat in tot acest perimetru se afla langa Manastirea Sf. Pantelimon. In rest, e o mizerie; municipalitatea braileana n-a ridicat un deget pentru ca aceasta statiune sa arate cat de cat a loc civilizat. Nici macar un gard nu au fost in stare sa puna in jurul lacului”.

Muzeul Satului sucevean, modernizat

Aleile principale din cadrul Muzeului Satului din Suceava au fost pavate si au fost amplasate placute explicative in limbile romana, engleza, franceza si germana in fata tuturor caselor, iar la intrare a fost expusa o harta a muzeului. Pavarea aleilor din muzeu era o necesitate, pentru a spori valoarea ansamblului arhitectural traditional. Lucrarile de modernizare s-au facut in baza unui parteneriat realizat intre Muzeul Satului din Bucovina si Programul de Dezvoltare a Microintreprinderilor, Intreprinderilor Mici si Mijlocii finantat de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă