4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialBRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur au defilat în primul tur la...

BRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur au defilat în primul tur la dublu. “Încercăm să facem o echipă”

Marius Copil și Adrian Ungur s-au calificat, în turul al doilea al probei de dublu de la BRD Năstase-Țiriac Trophy, după doar 50 de minute de joc. Cei doi au spus, după meci că încearcă să facă echipă în vederea turneelor următoare.

Perechea Copil/Ungur a trecut de cuplul Chris Guccione/Andre Sa (Australia/Brazilia), cu scorul de 6-1, 6-2. În turul al doilea, vor întâlni perechea câștigătoare din duelul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/Indian, cap de serie 2) – Marcos Baghdatis/Mihail Iujnîi (Cipru/Rusia).

“Mă bucur ca am început bine. Am avut niște înfrângeri până acum la dublu. Programul ne permite să evoluăm împreună, dar nu ne lasă clasamentul să intrăm în turnee mai importante de dublu. Încercăm să facem pereche cât mai des, la Challenger, și, de ce nu, vrem să formăm o echipă”, a spus Copil, după meci.

Citește și Exclusiv. Baghdatis: “România este țara în care am început la juniori.” De la Satu Mare la Australian Open

“Nu ne așteptam la o victorie atât de scurtă. Am avut un meci bun. Sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri, să jucam cu un public care ne susține de fiecare dată… cu toate că dacă jucăm cu Mergea vom fi 3 și nu știm pe cine va susține. Va fi un meci foarte dificil (turul 2, posibil cu Mergea), dar îl așteptăm cu mare nerăbdare. Eu îl cunosc de la vârsta de 8 ani pe Florin, ne știm foarte bine“, a spus și Ungur.

Dacă în turneul de simplu nu a mai rămas niciun român în competiție, la dublu, România are reprezentanți în nu mai puțin de 4 echipe.

Citește și UPDATE. BRD Năstase-Țiriac Trophy: Copil și Ungur, în turul doi. Program și rezultate, miercuri

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă