19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBraşov: Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat

Braşov: Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat

Un camion încărcat cu 18 tone de carne s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura ocolitoare a oraşului Săcele, judeţul Braşov, fără să fie înregistrate victime, informează Mediafax.

”Autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului şi nu s-au înregistrat victime. Circulaţia în zonă nu este blocată“, a spus reprezentantul ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

La locul accidentului au ajuns o autospecială cu apă şi spumă, o macara pentru a repune camionul pe roţi, dar şi mai multe echipaje de Poliţie.

Din primele verificări a reieșit că şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se pe partea dreaptă.

Un accident similar a avut loc în judeţul Braşov și în urmă cu câteva zile, când o cisternă încărcată cu 27 de tone de combustibil s-a răsturnat pe un câmp, între localităţile Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii.

Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat, scurgându-se combustibil pe câmp.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă