19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBranza cu aroma de George Clooney

Branza cu aroma de George Clooney

Asociatia pentru drepturile animalelor PETA vrea sa produca tofu cu aroma transpiratiei lui George Clooney, extrasa din prosoapele pe care acesta le foloseste la sala de sport, potrivit femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

PETA i-a scris actorului, cerandu-i permisiunea sa ii foloseasca transpiratia, extrasa de pe prosoapele pe care le foloseste la sala de sport, pentru a crea acest nou produs "cu aroma George Clooney" – CloFu. "In mod sigur fanii dumneavoastra ar fi lesinati sa manance CloFu, dar ceea ce ne intereseaza pe noi este faptul ca am atrage multi consumatori care nu incearca tofu pentru ca se tem ca este fad sau ca nu vor sti cum sa il foloseasca la gatit", se arata in mesajul asociatiei.

Folosirea transpiratiei umane intr-un produs alimentar nu difera de procesul de fabricare a aromei artificiale de pui utilizata pentru sosurile instant, a explicat doctorul Harry Lawless, de la Universitatea Cornell (SUA). "Branza cu aroma CloFu ar putea fi folosita la prepararea pizzei sau in lasagna. Prevad ca oamenii vor face petreceri pentru a incerca CloFu", spune Ingrid Newkirk, presedintele PETA. "CloFu ii va ajuta pe oameni sa fie mai atenti in privinta mediului inconjurator si sa crute animalele care sunt sacrificate pentru hrana", a mai spus ea.

Insa, in ciuda entuziasmului cu care PETA a prezentat ideea de produs, George Clooney a refuzat oferta. "Ca mamifer, ma simt ofensat", a raspuns actorul in varsta de 47 de ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă