19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBrandul românesc Mathilde inaugurează primul boutique din Bucureşti

Brandul românesc Mathilde inaugurează primul boutique din Bucureşti

Brandul românesc de haine Mathilde îşi extinde reţeaua de magazine din ţară, inaugurând primul boutique din Bucureşti. Din 24 aprilie, rochiile ingenioase Mathilde este prezent în Capitală prin magazinul stradal din Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 22.

“După 9 ani de experienţă, timp în care am îmbrăcat frumos şi autentic româncele cu personalitate din toată ţara, facem un pas în faţă în strategia de business, investind în comerţul stradal din Bucureşti. Am ales în 2013 cea mai mare piaţă a fashion-ului din ţară pentru că am ajuns la maturitatea evoluţiei brandului, iar creşterea organică a business-ului ne permite să privim viitorul cu optimism”, declară Răzvan Gheşea, Director Mathilde.

Investiţia în amenajarea magazinului şi stocul de produse atinge valoarea de 45.000 de euro. Reprezentanţii companiei estimează ca investiţia să fie amortizată în 3 ani şi să aducă un plus de 15% la cifra de afaceri în 2013, în comparaţie cu 2012.

Boutique-ul din Bucureşti marchează inaugurarea celui de-al şaptelea magazin propriu şi a celui de-al treilea magazin stradal din reţea. Brandul Mathilde este prezent în Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara, cu magazine administrate de reprezentanţii brandului. În plus, brandul Mathilde este disponibil în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Zalău. Produsele Mathilde sunt comercializate şi online, pe www.mathilde.ro.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă