22.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVIDEO. Accidentul din Brฤƒila: ลžoferul a consumat droguri

VIDEO. Accidentul din Brฤƒila: ลžoferul a consumat droguri

Cel mai grav accident auto din acest an, în Brฤƒila, a avut loc ieri dimineaศ›ฤƒ. Cinci persoane au decedat ศ™i douฤƒ au fost rฤƒnite dupฤƒ ce un autoturism care rula pe strada Râmnicu Sฤƒrat din municipiul Brฤƒila a intrat în plin pe trotuar, a pฤƒtruns în staศ›ia de autobuz unde se aflau ศ™i le-a lovit în plin.

 

Potrivit informaศ›iilor furnizate Agerpres de purtฤƒtorul de cuvânt al ISU Brฤƒila, locotonent colonel ศ˜tefan Stoian, maศ™ina implicatฤƒ în accident a fost grav avariatฤƒ, fiind nevoie de intervenศ›ia unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea ศ™oferului vinovat de producerea accidentului ศ™i transportarea lui la spital.

„Accidentul s-a produs pe o ศ™osea, într-un cartier mฤƒrginaศ™ al municipiului Brฤƒila. Imediat dupฤƒ producerea accidentului, am fost informaศ›i cฤƒ trei persoane au decedat pe loc, iar alte douฤƒ sunt grav rฤƒnite, ศ™oferul este încarcerat în maศ™inฤƒ, iar o altฤƒ persoanฤƒ este rฤƒnitฤƒ mai uศ™or. În cazul celor douฤƒ persoane grav rฤƒnite nu s-a mai putut face nimic, numฤƒrul decedaศ›ilor crescând la cinci.

ศ˜oferul, în vârstฤƒ de 27 de ani, a fost scos din maศ™inฤƒ ศ™i transportat la spital. Nu este grav rฤƒnit. Victima rฤƒnitฤƒ uศ™or este o femeie de 47 de ani, care se aflฤƒ sub observaศ›ie la spital“, a declarat ศ˜tefan Stoian. Poliศ›iศ™tii iau în calcul ศ™i ipoteza ca ศ™oferul care a produs accidentul sฤƒ fi suferit de epilepsie ศ™i sฤƒ fi avut o crizฤƒ în momentul accidentului.

Existฤƒ informaศ›ii care spun cฤƒ acesta ar fi fost informat, cu câteva luni în urmฤƒ, în urma unei astfel de crize. De asemenea, nu este exclusฤƒ nici ipoteza ca acesta sฤƒ fi consumat substanศ›e interzise de lege, cu efecte psihotrope. Din primele informaศ›ii, medicii au confirmat acest lucru. Circulaศ›ia în zona producerii accidentului nu a fost opritฤƒ, iar poliศ›iศ™tii Serviciului Rutier al IPJ Brฤƒila au început cercetฤƒri pentru a afla circumstanศ›ele producerii accidentului. 

VICTIME

Soศ› ศ™i soศ›ie

Printre cele cinci victime ale ศ™oferului se numฤƒrฤƒ ศ™i un bฤƒrbat ศ™i o femeie, soศ› ศ™i soศ›ie, care se aflau în staศ›ie pentru a se duce la serviciu. Ambii au fost omorâศ›i pe loc. În urma lor a rฤƒmas un copil de numai 10 ani. Printre victime se mai numฤƒrฤƒ douฤƒ femei ศ™i un bฤƒrbat. Datฤƒ fiind ora la care s-a produs accidentul, se presupune cฤƒ toศ›i se aflau în drum spre serviciu.

Medicul Mihail Iugulescu, directorul Spitalului de urgenศ›ฤƒ, a declarat cฤƒ ศ™oferul vinovat a consumat trei substanศ›e cu efect de drog, canabis/benzodiazepina/amfetaminฤƒ, eventual etnobotanice sau medicamente pentru epilepsie care pot genera aceeaศ™i reacศ›ie. 

 

Cele mai citite

Eminem urmeazฤƒ sฤƒ devinฤƒ bunic

Joi, 3 octombrie, Eminem, รฎn vรขrstฤƒ de 51 de ani, a lansat un videoclip emoศ›ionant pentru piesa sa โ€žTemporaryโ€, care prezintฤƒ zeci de filmฤƒri...

Autorul, scenaristul ลŸi regizorul francez Michel Blancย a muritย la vรขrsta de 72 de ani

Michel Blanc, cunoscut actor, scenarist ศ™i regizor francez, a murit la vรขrsta de 72 de ani รฎn urma unui infarct. Michel Blanc s-a stins din...

Franศ›a, fฤƒrฤƒ Mbappe ศ™i Kante รฎn Liga Naศ›iunilor!

Didier Deschamps a anunศ›at lotul pentru meciurile din Liga Naศ›iunilor, unde absenศ›ele notabile sunt Kylian Mbappe ศ™i N'Golo Kante, doi dintre cei mai importanศ›i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ