13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialBourceanu: „Evident că vrem titlul"

Bourceanu: „Evident că vrem titlul”

În toamna anului trecut, jucătorul Politehnicii Timişoara, Alexandru Bourceanu, a fost operat de menisc la genunchiul stâng, iar acum a intrat pe ultima sută de metri cu recuperarea. Acesta nu a participat la nici un antrenament cu antrenorul Dusan Uhrin Jr, iar acest lucru se va întâmpla doar peste aproximativ trei săptămâni. „Gatusso” de România nu are alt gând pentru acest campionat decât acela de a deveni, în premieră, campion naţional. „Am apucat să vorbesc cu domnul antrenor, care mi-a spus că mă aşteaptă cât mai rapid la antrenamente, iar apoi trebuie să dăm totul pentru această echipă şi pentru ce avem de făcut în acest sezon. Nu-mi place să vorbesc despre şansele la titlu, dar normal că ne gândim la campionat. Mai am colegi care au mai câştigat câte un trofeu, dar pentru mine ar fi cea mai mare performanţă a carierei”, a spus Bourceanu, accidentat în meciul cu FC Vaslui de la începutul lunii noiembrie.

Exerciţii doar la aparate

Tot prin acea perioadă, un alt mijlocaş al bănăţenilor, Alexandru Curtean, s-a lovit în partida din Cupa României cu Voinţa Sibiu şi va reveni, la rândul lui, odată cu Bourceanu. „Important e să ne simţim bine pentru a reveni cât mai rapid pe teren. Ne-am revăzut colegii şi vrem să ne antrenăm cât mai rapid cu ei. Dacă nu credem că am putea depăşi Oţelul, nu ar mai avea rost să jucăm, dar trebuie să fim atenţi şi la echipele din spatele nostru”, a spus şi Curtean, cel care a fost operat la genunchiul drept. Cei doi jucători s-au recuperat la o clinică din Bucureşti şi vor continua exerciţiile la sală, pe bicicletă şi alergările pe bandă, până vor fi apţi şi pentru a ieşi pe gazon.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă