20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBosanceanu renunta la Farul daca echipa retrogradeaza

Bosanceanu renunta la Farul daca echipa retrogradeaza

Presedintele CA al FC Farul Constanta, Gheorghe Bosanceanu, a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a se retrage de la conducerea gruparii constantene in cazul in care formatia antrenata de Basarab Panduru va retrograda la finalul sezonului 2006/2007. „Toti suntem vinovati pentru situatia in care am ajuns in acest moment si cu totii avem datoria de a scoate clubul din aceasta situatie. Voi decide daca raman sau nu la Farul in functie de situatia in care se va ajunge. Sunt convins ca locul ocupat de Farul in acest moment este departe de valoarea echipei. Avem cateva meciuri in care nu am avut o echipa prezenta in joc, alteori tactica nu a fost cea care a trebuit. Sunt convins ca vom reusi sa iesim din aceasta situatie”, a declarat Bosanceanu.
Oficialul constantean a mentionat ca la Farul se va adopta o politica de promovare a jucatorilor de la centrul de copii si juniori al clubului. „Nu ne gandim sa facem transferuri la nivelul sumelor vehiculate la echipele puternice, ci la nivelul posibilitatilor noastre. Avem in vedere promovarea jucatorilor de la centrul de copii si juniori”, a punctat Bosanceanu.
Dupa primele 19 etape din editia 2006/2007 a Ligii I, Farul Constanta ocupa locul 14 in clasament, primul neretrogradabil, cu 21 de puncte, cu patru mai multe decat urmatoarea clasata, Ceahlaul Piatra Neamt.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă