26.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialBiroul Angelei MERKEL a fost închis, după primirea unui PACHET suspect. Alerta...

Biroul Angelei MERKEL a fost închis, după primirea unui PACHET suspect. Alerta s-a dovedit FALSĂ

UPDATE 12.00:  Poliția germană nu a găsit nimic suspect la coletul poștal sosit miercuri dimineața la Cancelarie, anunță Reuters, citând surse din Poliție.

Coletul suspect a determinat închiderea parțială a sediul Cancelariei.

Biroul cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a fost închis, miercuri dimineață, după primirea la cancelarie a unui pachet suspect, informează Digi 24.

Miercuri dimineață, Angela Merkel, nu se afla la birou. Forțele de ordine au intrat în alertă. Pachetul suspect a ajuns la cabinetul Angelei Merkel prin poștă.

"Investigăm un pachet suspect", a declarat, pentru Reuters, un purtător de cuvânt al Poliţiei Federale germane. Potrivit unui martor, în perimetrul de securitate creat de poliţie se află patru containere poştale de plastic, de culoare galbenă.

Amenințarea teroristă asupra biroului cancelarului apare în contextul criticilor adresate Angelei Merkel, acuzată că este prea permisivă în ceea ce privește intrarea refugiaților în Germania. Criticile s-au amplificat după ce grupuri de persoane, considerate a fi refugiați, au comis o serie de infracțiuni cu conotație sexuală, în perioada Crăciunului, în zona orașului Koln.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un băiat de 19 ani a intrat peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi a încercat să violeze fata de...

Un incident șocant a avut loc în comuna Izvoare din județul Dolj, unde un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut și...

Apel pentru justiție în dosarele crimelor de genocid și fratricid din 22-30 decembrie 1989 și 13-15 iunie 1990

Următorul document se adresează președintelui României Klaus Iohannis, liderilor coaliției de guvernare Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, precum și ministrului Justiției Alina Gorghiu. Către Președintele României...

Semnal de alarmă pentru Generația X privind incidența cancerului

Curbă tot mai abruptă în statisticile privind diagnosticarea cancerului. Este cea a generației X: ei sunt cei mai afectați de cancer. În rândul celor...
Ultima oră
Pe aceeași temă