20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBonetti, debut ezitant la Dinamo

Bonetti, debut ezitant la Dinamo

Dinamo a fost invinsa, 2-4, de nou-promovata Astra Ploiesti, intr-un amical disputat in cantonamentul de la Saftica, la debutul italianului Dario Bonetti pe banca tehnica a echipei din stefan cel Mare. Golurile ros-albilor au fost inscrise de Zicu si Danciulescu, in timp ce pentru prahoveni au marcat Ciobanu (3) si Stan.
Dario Bonetti a folosit urmatoarea echipa: Matache – Homei, Goian, Moti, Pulhac – Ad. Cristea, Bostina, Izvoranu, Zicu – Danciulescu, M. Niculae, iar de partea cealalta, Ion Moldovan i-a folosit pe Miron – Sandu, Rohat, Oprsal, Mihalache – Paulinho, Seto, Paun, Al. Stan – V. Gheorghe, st. Ciobanu.

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a anuntat ca participarea in Liga Europa reprezinta un obiectiv decisiv pentru antrenorul Dario Bonetti. "Dario trebuie sa reconstruiasca echipa, sa gaseasca o maniera de a imbina tineretea cu experienta. Luptam pentru Cupa si campionat, iar calificarea in Liga Europa este obiectivul decisiv pentru Bonetti. Noi nu am cedat jucatori importanti si ne bazam pe revenirile lui Zicu, Bratu, Diabate si Pulhac, pe Andrei Cristea si Liviu Ganea, care s-au intors de la echipele unde au fost imprumutati. Avem cel mai bun lot", a declarat Cristian Borcea.

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, nu s-a aratat a fi ingrijorat de rezultatul din primul amical al verii. "Lumea nu ar trebui sa fie ingrijorata de rezultate. E doar o perioada de pregatire, nu conteaza scorul final. De fapt, lumea e ingrijorata de cand se naste", a spus Dinu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă