26.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăSpecialBoc voia 30 de minute în fiecare miercuri la TVR

Boc voia 30 de minute în fiecare miercuri la TVR

Preşedintele TVR, Alexandru Sassu, demis marţi în urma respingerii de către Parlament a raportul de activitate pe anul 2008 al Televiziunii Române, a acuzat în plen politizarea instituţiei pe care o conduce, argumentând că, atât timp cât premierul Emil Boc îi cere o emisiune săptămânală, TVR nu va fi niciodată depolitizată.

Solicitarea lui Boc, adresată Societăţii Române de Televiziune şi preşedintelui acestei instituţii, prevede că primul ministru ar fi dorit să obţinută un spaţiu de emisie de 30 de minute, în fiecare miercuri, după ora 20.00, scrie NewsIn.

„Având în vedere necesitatea informării cetăţenilor necesitatea informării cetăţenilor de către Primul Ministru al României, domnul Emil Boc, cu privire la măsurile pe care Guvernul României s-a angajat să le ia în această perioadă solicităm acordarea unui spaţiu de 30 de minute în fiecare miercuri, după ora 20.00. Solicitarea noastră este întemeiată pe articolul 9 din Legea 41/1994, republicată, potrivit căruia (…)”, se precizează în solicitarea adresată lui Sassu.

Adresa este este semnată de secretarul de stat Ştefania Ferencz, directorul de cabinet al premierului şi datează din 29 martie 2010.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă