25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBlatter: Am avut un stadion magnific, Franţa a practicat un joc la...

Blatter: Am avut un stadion magnific, Franţa a practicat un joc la un alt nivel

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a arătat încântat de Arena Naţională, ce a fost inaugurată, marţi, cu ocazia meciului România – Franţa, precizând că echipa pregătită de Victor Piţurcă a obţinut un rezultat bun în faţa unei selecţionate a Franţei, cu jucători mult mai valoroşi, relatează Mediafax.

„Pe de o parte, am avut un stadion magnific, remarcabil, plin. Pe de altă parte, meciul a fost un mic puţin strâns, prima repriză a fost mai puţin disputată, a doua cu mult mai multă acţiune. Echipa Franţei a jucat mult, dar nu a marcat. Ceilalţi au încercat. În final, o remiză şi faptul că nu a pierdut în faţa Franţei, cu ocazia unui meci de inaugurare, este o performanţă bună. Este un rezultat bun pentru România, obţinut în faţa unei echipe a Franţei, trebuie să recunoştem cu individualităţi care au practicat un fotbal la alt nivel. România s-a organizat bine în apărare, a avut două ocazii de gol, dar cred că la un scor de 0-0 nu a pierdut nimeni şi toată lumea a câştigat”, a spus Blatter după meci.

Referitor la situaţia gazonului, Blatter a precizat că aceasta mai are nevoie de timp pentru a fi într-o stare bună. „Gazonul trebuie lăsat să se fixeze, trebuie să-i lăsăm timp, dar nu a fost ceva grav”, a spus preşedintele FIFA.

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a venit în România pentru a participa la inaugurarea Centrului Tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, din oraşul Buftea, precum şi a Arenei Naţionale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă