33.5 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialBistriţa: Incendii la mai multe case şi la acoperişul unei biserici penticostale,...

Bistriţa: Incendii la mai multe case şi la acoperişul unei biserici penticostale, de sărbători

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud au intervenit, în perioada sărbătorilor, pentru stingerea a şase incendii, focul afectând mai multe locuinţe şi acoperişul unei biserici penticostale, potrivit Mediafax.

Trei dintre incendii au izbucnit la Bistriţa, iar celelalte la Năsăud, Strâmba şi Zagra. Cele mai grave au fost un incendiu în urma căruia a ars în totalitate o cabană din cartierul Sigmir din Bistriţa şi un altul în care au ars o casă şi acoperişul unei biserici penticostale din localitatea Strâmba.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Bistriţa-Năsăud, în prima zi din an, la ora 02.13, pompierii şi poliţiştii au fost anunţaţi că arde o cabană din cartierul bistriţean Sigmir. Aceasta era construită din lemn şi avea o singură cameră.

În urma verificărilor s-a stabilit că, în 31 decembrie, proprietarul a făcut focul în sobă şi a plecat cu familia de la cabană, lăsând focul nesupravegheat. În urma incendiului, cabana a fost distrusă în întregime. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 3.000 de lei, cercetările fiind continuate de Biroul de Investigaţii Criminale.

În a doua zi a anului a izbucnit un incendiu la o casă din localitatea Strâmba, focul extinzându-se şi la acoperişul bisericii penticostale.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, casa a fost distrusă în proporţie de 90 la sută, iar biserica a rămas fără acoperiş.

Cele mai citite

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa serviciilor de citire a contoarelor de energie electrică din România

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind posibile trucări ale unor licitaţii publice organizate de unele autorităţi/entităţi contractante pentru atribuirea contractelor de servicii de...

România – Ucraina, scor 3-0. Debut de excepție la EURO 2024

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria...

George Tuță își anunță prioritățile ca primar în Sectorul 1: transporturi și parcuri

George Cristian Țuță, candidatul care a câștigat alegerile în Sectorul 1, își anunță deja prioritățile ca primar. "L-am vizitat pe directorul STB pentru lista de...
Ultima oră
Pe aceeași temă