21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBilete la loterie care valorau 9 milioane de euro...aruncate la coşul de...

Bilete la loterie care valorau 9 milioane de euro…aruncate la coşul de gunoi

Un vânzător de bilete de loterie spaniol a fost extrem de bucuros să regăsească în coşul de gunoi biletele la loterie, cu care câştigase recent, alături de prietenii săi, potul cel mare, în valoare de 9 milioane de euro, la o loterie a Organizaţiei Naţionale a Orbilor din Spania (ONCE), a relatat duminică presa spaniolă, preluată de AFP, informează Agerpres. 
Uitându-se vineri la rezultatele loteriei ONCE, Ignacio Gonzalez, un vânzător de bilete din localitatea Llodio, din Ţara Bascilor, a realizat că numărul 48.104 pe care îl jucase a câştigat premiul cel mare la loto, în valoare de 9 milioane de euro.
 
După ce a constatat că a câştigat potul cel mare, împreună cu 14 amici de-ai săi, Ignacio a trecut repede de la euforie la disperare atunci când şi-a dat seama că nu găseşte biletele.

Bărbatul a căutat biletele în fiecare colţ al casei, înainte de a răsturna, în văzul trecătorilor, un coş de gunoi din apropierea casei sale.

Ignacio a găsit în cele din urmă biletele, aproape intacte, care i-au permis acestuia şi prietenilor săi să câştige peste 600.000 de euro fiecare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă