37 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSpecialBilete la loterie care valorau 9 milioane de euro...aruncate la coşul de...

Bilete la loterie care valorau 9 milioane de euro…aruncate la coşul de gunoi

Un vânzător de bilete de loterie spaniol a fost extrem de bucuros să regăsească în coşul de gunoi biletele la loterie, cu care câştigase recent, alături de prietenii săi, potul cel mare, în valoare de 9 milioane de euro, la o loterie a Organizaţiei Naţionale a Orbilor din Spania (ONCE), a relatat duminică presa spaniolă, preluată de AFP, informează Agerpres. 
Uitându-se vineri la rezultatele loteriei ONCE, Ignacio Gonzalez, un vânzător de bilete din localitatea Llodio, din Ţara Bascilor, a realizat că numărul 48.104 pe care îl jucase a câştigat premiul cel mare la loto, în valoare de 9 milioane de euro.
 
După ce a constatat că a câştigat potul cel mare, împreună cu 14 amici de-ai săi, Ignacio a trecut repede de la euforie la disperare atunci când şi-a dat seama că nu găseşte biletele.

Bărbatul a căutat biletele în fiecare colţ al casei, înainte de a răsturna, în văzul trecătorilor, un coş de gunoi din apropierea casei sale.

Ignacio a găsit în cele din urmă biletele, aproape intacte, care i-au permis acestuia şi prietenilor săi să câştige peste 600.000 de euro fiecare.

Cele mai citite

Multimilionarii Ucrainei, învinși de săracii lui Edi

Înaintea primului meci din Campionatul European, de la München, presa din Ucraina spunea că echipa României este „foarte slabă, formată din jucători de Serie B...

Cinci ani mai târziu… Directiva DSM a UE eșuează în fața artiștilor interpreți și executanți români și europeni

Un raport publicat recent cu privire la "Impactul Directivei DSM asupra artiștilor și muzicienilor din UE", bazat pe un sondaj aplicat în rândul a...

Suedia, acord de apărare cu SUA

Parlamentul suedez a aprobat, cu o largă majoritate, un acord de apărare cu Statele Unite, care, potrivit oponenţilor săi, deschide calea pentru desfăşurarea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă