19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBilete cu reducere la Gala Premiilor Stand Up Comedy

Bilete cu reducere la Gala Premiilor Stand Up Comedy

Cea de a treia ediţie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va reuni cei mai cunoscuţi artişti de stand up din România: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu. Invitat special este Jimmy Tamley, cel mai tehnic ventriloc păpuşar. Dacă încă nu ai intrat în posesia unui bilet pentru Gala Premiilor Stand Up, în perioada 22 – 26 aprilie poţi să cumperi unul cu doar 50 de lei, preţul acestuia fiind redus de la valoarea iniţială de 80 lei.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în luminile rampei, JIMMY TAMLEY se încadrează în categoria enterteinarilor rari şi deosebiţi ce au darul să îmbine mai multe forme de exprimare artistică: într-un singur show, JIMMY pune în slujba divertismentului de top faptul că este ventriloc, element pus în evidenţă de o tehnică ireproşabilă, calitatea de păpuşar – maestru în mânuirea marionetelor ce îi animă reprezentaţiile – şi, nu în ultimul rând, talentul nativ de pentru showurile de comedie şi înclinaţia către poantele ticluite cu pricepere şi umor.

JIMMY îşi exploatează capacitatea de ventriloc într-un mod unic, ce duce neobişnuita însuşire umană într-un punct în care devine de-a dreptul fascinantă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de vârstă: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.

JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele încântătoare, umorul său nativ şi tehnica vocală uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley să fie o experienţă unică şi captivantă.

Cea de a treia ediţie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va fi întregită de prestaţiile unora dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România, care vor aduce în faţa publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

Pentru Badea (Dan Badea) stand up comedy este “cea mai sincera forma de arta: un microfon si un om cu toata viata lui impartasita publicului. Stand up comedy este un mod de viaţa, un fel de a gandi si o modalitate minunata de a cunoaste oameni.”

Costel (Costel Bojog) şi Teo (Claudiu Teohari) au deja aproape un deceniu de experinţă pe scena stand-up, au fost emblema clubului Cafe Deko până în anul 2009, iar în prezent activează La Club 99.

Micuzu (Cosmin Nedelcu) este de formatie actor si este cunoscut iubitorilor genului, graţie personajelor pe care le creeaza pornind de la observarea comportamentului uman si valorificarea obiceiurilor amuzante ale acestora.

“Veteranii” Radu şi Sorin de la Aristocraţii, o alta trupa cu state vechi pe piaţa de stand-up, sunt cei care vor intregi lista de nume grele care vor fi prezente pe 26 aprilie la Cinema Patria.

Biletele le preţul redus de 50 lei se găsesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro şi BLT.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă