30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialBilanț la sfârșit de 2014

Bilanț la sfârșit de 2014

Plecând de la obiectele proiectului „GHIDUL PRACTIC AL OCUPĂRII” implementat de S.C. INFOTRUST-DESIGN S.R.L. începând cu data de 12 martie 2014 şi a activităţilor aferente programate a se organiza şi derula pentru membrii grupului ţintă, acum la final de an, a sosit momentul bilanţului.

O evaluare obiectivă a rezultatelor atinse ne arată faptul că anul 2014 se încheie cu: opt sesiuni de instruire finalizate, 156 de persoane din grupul țintă certificate profesional ANC în competențe și ocupații din domeniul IT, 20 de persoane angajate și 240 de persoane informate și consiliate psihoprofesional. În plus, subiectiv privind, prin feedback-ul primit de-a lungul acestei perioade de la participanţii noştri, ştim că ne-am atins scopul iniţial propus şi anume, acela de a dezvolta o atitudine şi o relaţie pozitivă prin implicare, cu căldură şi pasiune, în toate acţiunile dedicate grupului ţintă. Le mulţumim tuturor celor care ne-au creditat cu încredere şi dând dovadă de maturitate şi responsabilitate au acceptat să parcurgă alături de noi un drum nou al devenirii lor profesionale.

Anul 2015 ne așteaptă la orizont cu noi activități gratuite dedicate șomerilor, persoanelor inactive și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din județul Tulcea, motiv pentru care îi invităm pe cei interesați să ne contacteze și să valorifice această oportunitate locală.

Pentru detalii şi înscrieri suntem la dispoziţia persoanelor interesate la telefon 0240 506300, de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00, sau prin email la adresa contact@proiectitd.ro, persoană de contact, Manager proiect Tamara Sirotencu, beneficiar SC INFOTRUST-DESIGN S.R.L..

Detaliile privind proiectul pot fi accesate cu uşurinţă folosind pagina web a proiectului www.proiectitd.ro. Alte surse de informaţii despre program sunt site-urile: www.fseromania.ro  şi www.fsesudest.ro. 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în OAMENI.

Cele mai citite

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...

Ce este foliculita, cum o tratăm și cum o putem preveni

Ce este foliculita? Foliculita este o afecțiune comună, în general benignă, a pielii în care foliculul de păr devine infectat/inflamat și formează o pustulă...

Partidul Democrat din Italia lansează un manifest pentru alegerile europene

Opoziția italiană încearcă din răsputeri să se impună într-un ciclu electoral în care partidele de dreapta aflate la putere în țară speră să obțină...
Ultima oră
Pe aceeași temă