37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialBeyonce nu e plagiatoare

Beyonce nu e plagiatoare

Cantareata Beyonce nu e plagiatoare, asa a hotarat un judecator federal american din Minneapolis, care a considerat nefondate acuzatiile de plagiat formulate impotriva vedetei, apreciind ca melodiile incriminate sunt in mod „substantial diferite” de cele aduse drept proba de catre acuzare.
Jennifer Armour a dat-o in judecata pe Beyonce in urma cu un an, sustinand ca hitul acesteia din 2003, „Baby Boy”, de pe albumul de Grammy „Dangerously in Love”, a fost inregistrat cu versurile propriei ei melodii, „Got a Little Bit of Love For You”. Armour a precizat ca fostul ei manager a trimis copii ale demo-ului acestei melodii la mai multe case de discuri, printre care Columbia Records si Atlantic Recording Corporations, studiouri cu care aveau contract Beyonce Knowles si Sean Paul, care au format duetul pentru melodia „Baby Boy”.
In ciuda acuzatiilor, instanta a comparat cele doua inregistrari si a ajuns la concluzia ca sunt „substantial diferite”.
La sfarsitul procesului, Knowles a declarat ca este multumita ca s-a terminat si ca acum se poate concentra asupra muncii sale, in timp ce Jennifer Armour a refuzat sa dea vreo declaratie presei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă