7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSpecialBerlusconi: Este mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual

Berlusconi: Este mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat, pe fondul polemicilor privind presupusa relaţie cu o minoră marocană, că “este mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual”, afirmând că “presa induce în eroare” cetăţenii, informează Corriere della Sera în ediţia online, citata de Mediafax.

“Mereu am fost aşa, uneori mă uit la figura unei fete frumoase, dar este mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual”, a declarat Berlusconi la inaugurarea unui salon de motociclete, în Milano.

Referindu-se la intervenţia Biroului primului-ministru pentru eliberarea din detenţie a adolescentei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a adăugat: “Din punctul meu de vedere, a fost un act de solidaritate şi mi-ar fi ruşine să nu fi fost făcut”.

De altfel, premierul italian a catalogat drept “o furtună pe hârtie” scandalul declanşat de relatările presei despre presupusa relaţie pe care a avut-o cu adolescenta Ruby R., care luni a împlinit 18 ani. “Am o mică problemă. Vreau să îi ofer adăpost unei fete pe nume Ruby în standurile salonului de motociclete”, a glumit Berlusconi, după care a criticat presa italiană: “Nu mai citiţi ziarele, vă induc în eroare!”.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, este suspectat că a avut relaţii intime cu o minoră de origine marocană, pentru eliberarea căreia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmând în mod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului. Trei apropiaţi ai premierului italian sunt cercetaţi pentru favorizarea prostituţiei, după ce minora de origine marocană Ruby R., în vârstă de 17 ani, a declarat că a fost invitată la petreceri desfăşurate în vila lui Berlusconi din zona Arcore (în apropiere de Milano) şi a avut relaţii intime cu şeful Guvernului italian.

Adolescenta a fost reţinută în mai de poliţia italiană, care o suspecta de furtul a aproximativ 3.000 de euro şi unor bijuterii din casa unei prietene. Pe 27 mai, în timp ce minora era audiată, la poliţie a fost primit un telefon din partea Biroului premierului italian, iar şeful de Cabinet a cerut eliberarea tinerei sub pretextul că ar fi fost nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului.

Trei apropiaţi ai lui Berlusconi sunt suspectaţi de “favorizarea prostituţiei” pentru că ar fi facilitat venirea tinerei la petrecerile din vila Arcore. Este vorba de Dario “Lele” Mora, specialist în impresariat artistic, de Nicole Minetti, fostul dentist al lui Silvio Berlusconi, şi de Emilio Fede, directorul redacţiei de ştiri a postului Rete4, care face parte din trustul familiei lui Berlusconi.

Se pare că, deşi afirmase iniţial că avusese relaţii intime cu Silvio Berlusconi, Ruby şi-a schimbat declaraţia în faţa anchetatorilor, spunând că nu s-a întâmplat aşa ceva şi că oricum primul-ministru ştia că are 24 de ani, nu 17. Ruby a recunoscut că a participat la trei petreceri organizate în vila lui Berlusconi, alături de alte zece dame de companie. Minora marocană le-a spus anchetatorilor că participase la un joc erotic numit “bunga-bunga”. În replică, Silvio Berlusconi a declarat că îi place “viaţa” şi îi plac “femeile”, subliniind că nu datorează nimănui explicaţii.

 

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă