17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialBercea Mondial şi familia preşedintelui

Bercea Mondial şi familia preşedintelui

Întrebat de România liberă când a discutat ultima dată cu Bercea Mondialul, Mircea Băsescu a declarat: „Aaa, demult, demult, cred că înainte de Crăciun. Ne-am urat ‚La mulţi ani!'”.

Anul trecut, pe 30 ianuarie, fratele preşedintelui a botezat-o pe Renata Doiniţa, fata Formaţiei, 17 ani pe atunci, şi al lui Marius, ginerele lui Bercea. Mircea Băsescu declara atunci că a decis să o boteze pe fetiţă la rugămintea lui Mondialu.

Bercea Mondialu a fost apropiat de familia Băsescu şi în alte momente vesele, dar şi triste. În septembrie 2009, şeful statului şi soţia lui s-au întâlnit cu Bercea Mondialu la Festivalul romilor de la Costeşti. Anul trecut, în luna octombrie, Bercea Mondialu a participat la slujba de înmormântare a mamei lui Traian Băsescu.

Despre Bercea

Bercea Mondialu este un personaj controversat, fiind asociat lumii interlope din judeţul Olt. A fost cercetat pentru evaziune fiscală, acum câţiva ani, iar presa a relatat că a fost implicat în mai multe lupte între grupări interlope.

Procurorul Eugen Iacobescu, cel care instrumentează dosarul în care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este inculpat pentru tentativă de omor calificat, a declarat că interlopul este cercetat în mai multe dosare de şantaj şi cămătărie, el fiind „cel mai bogat om” din judeţul Olt.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său.

Duminică dimineaţă, Bercea Mondial a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru a fi audiat încă o dată înainte de a fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cele mai citite

Drone ucrainene au distrus cel mai mare depozit cu rachete al rușilor

Surse ale Serviciului de Securitate al Ucrainei au declarat că depozitul stoca rachete balistice, inclusiv Iskanders, rachete antiaeriene, muniție de artilerie și bombe ghidate KAB Un atac cu...

Sparta Praga a obținut prima victorie în UEFA Champions League după 21 de ani

După o pauză de peste două decenii, Sparta Praga a înregistrat o victorie răsunătoare în faza principală a UEFA Champions League, câștigând meciul cu...

Dinamo caută întăriri! Pitu și Dobre sunt pe lista lui Kopic

După un început promițător de sezon, Dinamo București negociază aducerea a doi mijlocași importanți, Alexi Pitu și Alexandru Dobre, pentru a întări echipa în...
Ultima oră
Pe aceeași temă