11.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSpecialBerbec 6 -12 august

Berbec 6 -12 august

Persoanele nascute in semnul zodiacal Berbec vor fi cele care abia vor astepta sfarsitul saptamanii pentru a se mai odihni, dar si pentru a iesi undeva cu prietenii sau colegii de scoala, serviciu, cei pe care nu i-au vazut de ceva timp.

Moment frumos cu multe amintiri pe care toti le-au uitat, dar acum cand se dezleaga putin limbile oamenilor pot fi usor readuse in prim-plan. Luni va fi o zi ciudata care incepe ex abupto de nici nu aveti timp sa va beti cafeaua sau ceaiul, sa mancati ceva acasa cu familia pentru ca telefonul suna si tot trebuie sa dati rapoarte si justificari chiar inainte de a ajunge la birou. Multi oameni vor incerca, ajunsi la serviciu, sa traga de la un Berbec proiectul miraculos si de mare succes la care lucreaza, insa nu vor avea sorti de izbanda.

Doar pot sa-i enerveze pe nativi care nu mai stiu pe unde sa scoata camasa si sa isi poata desfasura activitatea asa cum cred ei ca este bine. Se vor gandi la posibilitatea unei evadari mai lungi din cotidianul urat si neprietenos Veti incerca sa va uitati numai la ce va place, sa nu faceti nimic din ce nu va face placere, dar nu considerati ca va este din rautate facut.

Veti sti bine ce va doriti, asa ca asta veti si face chiar daca veti suporta consecintele de multe ori inzecite. Pe la mijlocul saptamanii o plimbare in parc sau un joc in aer liber cu nepotul sau copilul va mai poate scoate din rutina si amorteala. Evitati sa va enervati in saptamana ce vine.

Sanatatea este buna daca beti mai multe lichide si aveti grija de sanatatea inimii. Banii se plimba in jurul darilor pe care le aveti.

Cele mai citite

DAN Air infirmă că este insolvență

În urma unor zvonuri privind insolvența companiei Dan Air a infirmat aceste informații într-un comunicat transmis R.L. ,,DAN AIR NU este în stare de...

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...

“Acordul comercial” de la München: jumătate de triliard de dolari, destinați industriei americane de război

Nimeni n-a sesizat atât contrastul, cât și asemănarea dintre München-ul toamnei anului 1938 și cel al iernii 2024. Dacă atunci, francezii și britanicii au...
Ultima oră
Pe aceeași temă