15.5 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSpecialBerbec 10 - 16 septembrie

Berbec 10 – 16 septembrie

Berbecii au un final de saptamana placut pe care il asteptau si il doreau demult, sa poata sa faca ce isi doresc fara ca sa le spuna asta nu sau asta da, fara sa li se impuna nici un fel de constrangeri.

O sa se distreze cum nu au facut-o de mult, cu tot ceea ce isi doresc: o petrecere, poate chiar doua, o plimbare, mai multa odihna si, cu siguranta, putin mai mult timp liber. Totul este frumos numai ca se termina repede, si riscati sa fiti prea extravagant, ceea ce nu va dispalce, dar nu este exclus sa incheiati saptamana mai obositi decat inainte.

Luni si marti va concentrati mult asupra muncii pe care o aveti de facut si nu este timp de altceva, de aceea va puteti simti obositi foarte des pe parcursul unei zile, este rezultatul sfortarii, a nesomnului pe care il acumulati pentru a duce la capat un proiect, a fi la zi cu tot ceea ce vi se cere. Este o saptamana in care pentru ca sa faceti fata uzurii si stresului este bine sa apelati la familie si la tot ce va poate da ea pozitiv pentru a sustine toata acesta uzura cotidiana.

Copiii sau nepotii au nevoie de ceva sfaturi sau chiar ajutor din parte unei persoane nascute in zodia Berbecului ca sa le fie sau sa para totul mai usor sau pentru a le fi mentinuta vie atentia. Veti fi un foarte bun companion al celor mici, pe care veti sti sa-i distrati si, in acelasi timp, si sa-i educati. Refugiul serilor in familie va ajuta sa treaca saptamana mai repede si sa va incarcati bateriile totodata, fara sa uitati si de micile rasfaturi pe care le savurati.

Sanatatea este un aliat al dvs. daca va amintiti ca si ea trebuie putin menajata cu odihna si un masaj, eventual, ceva ceaiuri refresizante. Banii reprezinta o cantitate oscilanta in conturile dvs.

Cele mai citite

Programul Noua Casă 2024 ia start. Care sunt noutățile

Programul Noua Casă 2024 a devenit operaţional, după ce plafonul de garantare aprobat de Ministerul de Finanţe, în valoare de un miliard de lei,...

Centru de Resurse Juridice, un nou semnal de alarmă după ,,azilele groazei”

Cazul azilele groazei a scos la iveală faptul că seniorii țării sunt extrem de vulnerabili, iar legislația din țara noastră nu este suficientă și...

Pensiile de peste 4.000 de lei nu vor fi impozitate. PSD a votat împotriva propunerii PNL 

PSD a votat, în Comisia de Buget, împotriva propunerii liberalilor care ar fi dus la tăierea pensiilor de peste 4000 de lei și ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă