21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBenfica trece de Setubal si ramane invincibila acasa

Benfica trece de Setubal si ramane invincibila acasa

Benfica Lisabona ramane invincibila pe teren propriu dupa ce a invins-o cu 3-0 pe codasa Vitoria Setubal, intr-un meci din cadrul etapei a XIV-a a primei ligi portugheze. Gazdele au pus repede lucrurile la punct si atacantul Nuno Gomes a deschis scorul in minutul 13, dupa o balbaiala in lant a defensivei celor din Setubal. Benfica nu a reusit totusi sa lege jocul si a sfarsit repriza in fluieraturile publicului. In partea a doua, elevii lui Fernando Santos au crescut presiunea si au marcat inca doua goluri prin executiile spectaculoase ale lui Simao Sabrosa, in minutul 63, si Nuno Assis, in minutul 86.
„Este o victorie justa a echipei mele. Nu am facut o prima repriza buna, fiindca adversarii nu ne-au lasat spatii. Dupa pauza, am aratat agresivitate, am dominat si am mai fi putut marca si alte goluri”, a declarat antrenorul Benficai, Fernando Santos.
Publicatia Diario de Noticias a criticat insa jocul Benficai: „In multe momente, Benfica a aratat ca o echipa rupta la mijloc. In aparare, Nelson era imaginea lipsei de concentrare, la mijloc grecul Karagounis a avut dificultati in a-l suplini pe inchizatorul Petit, iar noul cuplu din atac, Nuno Gomes – Fonseca pare sa nu poata colabora”. Benfica e pe locul trei in campionatul Portugaliei la 8 puncte de liderul FC Porto si va intalni pe Dinamo, primul joc pe Stadio da Luz din Lisabona, in 16-imile de finala ale Cupei UEFA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă