20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBehemoth – lansare de carte și spectacol rock, în aceeași zi

Behemoth – lansare de carte și spectacol rock, în aceeași zi

 

Trupa poloneză Behemoth va susține mâine, 21 aprilie a.c., în Club Colectiv din București, un concert care va începe de la ora 19.30. În deschidere vor urca pe scenă Thaw, o altă formație din Polonia, și elvețienii de la Bolzer.

Concertul susținut de rockerii de la Behemoth face parte din turneul european, în cadrul căruia își promovează cel mai nou album – “The Sanatist”. Cea mai recentă apariție discografică a trupei a câștigat, până acum, tot ce se putea câștiga la nivel mondial și a fost inclusă pe locuri fruntașe în toate topurile de profil ale publicațiilor de specialitate. Inclusiv cititorii metalhead.ro au ales albumul “The Sanatist” drept cel mai bun album al anului trecut, iar Behemoth a fost votată trupa cu cea mai vastă activitate în 2014. Două motive în plus ca fanii din România să dorească cu ardoare să revadă Behemoth urcând pe scena bucureșteană.

Pentru concertul din Capitală polonezii de la Behemoth promit un show de aproape două ore plin de efecte pirotehnice, pe o scenă construită special pentru acest turneu, cu decoruri și recuzită pe măsură. Atmosfera va fi încălzită de o altă trupă poloneză – Thaw, care va începe să cânte la ora 19.30, după care, la 20.25, vor urma elvețienii de la Bolzer, o formație de black-death metal din Zürich. Vedetele serii își vor face intrarea la ora 21.40.

Showul Behemoth a fost conceput de organizatori ca un adevărat ”Warmup Party oficial” pentru Metalhead Meeting 2015, evenimentul care va avea loc între 11 și 14 iunie în București, în Cotroceni. Considerat cel mai titrat festival de rock al anului 2015, Metalhead Meeting va aduna în Capitală trupe cu greutate ca Amorphis, The Sirens, Triptykon, Antimatter, Primordial și mai nou Satyricon, ca să enumerăm doar câteva dintre cele peste 30 de formații care vor urca pe scena din Cotroceni.

Fanii Behemoth se vor bucura și de privilegiul de a putea fi prezenți mâine, în ziua concertului, la lansarea cărții “Sacrum Profanum – Confesiunile unui eretic”, atât în variantă poloneză cât și în limba engleză, o autobiografie a lui Nergal, solistul trupei Behemoht. Evenimentul va avea loc începând cu ora 15:00, la Hotel Capitol de pe Calea Victoriei (vis-a-vis de Cercul Militar), autorul având programată și o sesiune de autografe pe noul sau volum. Cartea va fi disponibilă la vânzare la prețul de 100 de lei atât la lansare, cât și în Club Colectiv.

Prețul biletelor de intrare la concertul Behemoth este de 70 de lei și vor putea fi achiziționate atât de la intrarea în Club Colectiv, cât și de pe iabilet.ro, în rețeaua iaBilet (Magazinul Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ Box, ZebraPay) și de pe eventim.ro, în rețeaua Eventim, dar numai în limita locurilor disponibile. Organizatorii au anunțat că accesul a fost restricționat la 750 de persoane, adica la 75 la sută din capacitatea clubului. Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:30.ne, adica la 75 la sută din capacitatea clubului. Accesul publicului va fi permis începând cu ora 18:30.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă