21.1 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăSpecialBegu şi Niculescu au fost ELIMINATE în optimi la Shenzhen

Begu şi Niculescu au fost ELIMINATE în optimi la Shenzhen

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, favorită 3, şi sportiva Monica Niculescu, cap de serie numărul 4, au fost eliminate, miercuri, în optimile de finală la turneul de la Shenzhen (China), informează Mediafax.

Turneul este dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

Begu, locul 31 mondial, s-a retras în meciul cu Anna-Lena Friedsman (Germania – locul 95 mondial), la scorul de 7-5, 3-2, pentru sportiva germană.

Monica Niculescu (39 WTA) a fost învinsă de Timea Babos (Ungaria – locul 70 WTA), scor 6-1, 6-4, după o oră şi 40 de minute de joc.

Pentru prezenţa în optimi la Shenzhen, Begu şi Niculescu vor primi câte 4.298 de euro şi 30 de puncte WTA.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă